Pablo Napisano 25 Czerwiec 2003 Napisano 25 Czerwiec 2003 witam, tego Threda widzimy w kazdym dziale...ale nie wszyscy chyba na niego wchodza i czytaja co tam jest napisane...wiec moze oprocz tego ze on jest wysniuty dac mu jakies pogrubienie lub zmienic kolor aby rzucal sie w oczy too wtedy moez ludzie zaczna to czytac... pozdr
Eko Napisano 25 Czerwiec 2003 Napisano 25 Czerwiec 2003 taaaaa, czesto sie widzi tematy typu skad blueprinty, skad textury, rzadziej skad cracki. A przecierz wszystko jest napisane, wystarczy tylko przeczytac. Pomysl zeby ten topic sie wyroznial jest genialny, bo pewnie nie widac tego topicu
rebuzz Napisano 25 Czerwiec 2003 Napisano 25 Czerwiec 2003 no niby pablo masz racje....ale tylko \"niby\" bo jak przyjdzie na forum jakas nowa osoba.....to i tak nie bedzie czytac tego regulaminu......bo sobie pomysli \"BO PO CO?, JA I TAK TYLKO SIE SPYTAM O CO CHCE A PO CO MI REGULAMIN\" wiec mozna pogrubic, baa mozna nawet podswietlic ale nie wiem co to da....czy to wogule cos da..... POZDRO :]:]
rebuzz Napisano 25 Czerwiec 2003 Napisano 25 Czerwiec 2003 z tego co wiem to regulaminy do niektorych dzialow sa dopiero przygotowywane......... POZDRO :]:]
Phantom Napisano 26 Czerwiec 2003 Napisano 26 Czerwiec 2003 ja proponuje...zrobić coś takiego w czasie menu rejestracji...o co mnie chodzi...mianowicie...aby podczas rejestracji mogli odrazu zapoznać się z regułami jakie panują na forum...avatar itd...propnuje dać ogranicznik czasowy na 1 min...dopiero po jej upłynięciu można by przejść do dalszej rejestracji...a kto wie może potencjalny nowy forumowicz z nudów przeczytałby...reg i sie do nie go podporządkował :) pozdro...
Pablo Napisano 26 Czerwiec 2003 Autor Napisano 26 Czerwiec 2003 Phantom tez dobre....zobacyzmy co na to Gotham i Adek... pozdr
MareG Napisano 26 Czerwiec 2003 Napisano 26 Czerwiec 2003 Ja bym sie sklanial jeszcze ku temu, aby jakos znaczaco PODKRESLAC ZE ISTNIEJE OPCJA WYSZUKIWANIA POSTÓW, przeciez wystarczy odpowiednio sformuowane zapytanie aby znalesc jakiekolwiek informacje na dany tamat. Niestety nowi uzytkownicy wola zadawac w kolko wiekszosc walkowanych juz kiedys pytan, zreszta zupelnie banalnych czasem :) tyle ode mnie pozdr
Phantom Napisano 26 Czerwiec 2003 Napisano 26 Czerwiec 2003 ale czy na dłuższą metę to robi komuś różnice...?? Zaśmieca tylko forum :) nic więcej...to jest jak walka z wiatrakami :) pozdro..
saygon Napisano 27 Czerwiec 2003 Napisano 27 Czerwiec 2003 rada na to jest jedna reportujcie powtarzajace sie posty modom, a piszacty wysyłajcie wiadomoscizeby szukali przez u2u.
adek Napisano 27 Czerwiec 2003 Napisano 27 Czerwiec 2003 Apropo jednej wypowiedzi. Jest taka możliwość i chciałbym stworzyć jakiś regulamin który akceptowałoby się podczas rejestracji. [tak jak pisał Phantom]
Rekomendowane odpowiedzi