Kakrotto13 Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 hmm z nudow zaczolem sobie modelowac postac ;] . To dopiero poczatek wiec nie ma tu nic specjalnego :) , poza tym nie znam sie za bardzo na modelingu postaci :/ ...... aha i jak zrobic zeby tam gdzie sie tematy przeglada byl taki mini obrazek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 jak edytujesz pierwszy post to musisz dodac załącznik tam na dole jest taka opcja zarządzania załącznikami - pierwszy załącznik leci na miniature czy jakos tak ;) modelik fajny ale skoro na brzuchu jest taki gruby to powinien na ryju też troche przybrać bo za bardzo wychudzony jest ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakrotto13 Napisano 22 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2005 no fakt ;] tak lepiej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 lepiej tylko wiesz co - na wysokości nosa brakuje jeszcze tego tłuszczu wiem ze to taki bajer że mu zwisa sadło koło ryja ale na tej wysokości jest za chudy wez troszke poszerz co by był taki spaślak ;) btw gdzies na necie jest taki fajny spaślak podkrecony w zbrushu pod koniec pracy - efekt bardzo fajny - twój modelik też super tylko tak jak pisze na obwodzie głowy na wysokości nosa wez go poszerz bo za cieniutki jest ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 hindus dobrze gada :) moelik super. Tylko u mnie takie ciemne te screeny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakrotto13 Napisano 22 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2005 hehe nie spodziewalem sie tylu odpowiedzi ;] thx all ;D ... co do tego sadla to nie wiedzialem o co dokladnie idze wiec pokombinowalem po swojemy mam nadzieje ze o to szlo ;] , aha no i rozjasnilem ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 O, już lepiej, dzięki, modelik jak już mówiłem ładny, pokaż go może z MS tak na próbę :) Jak go dobrze poprowadzisz :), oteksturujesz to będzie cudo. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 dobra teraz jest idealnie - pokaz z ms i popraw symetry bo na środku szwankuje ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakrotto13 Napisano 22 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2005 niestety z MS wyglada do du%$ ;) siatke zageszcze dopiero w Zbrushu :P sorki ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakrotto13 Napisano 22 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2005 zplaszczylem mu troche facjate , i poprawilem pare bugow , mam nadzieje ze wyglada lepiej bo zem se przez przypadek nadpisal stary plik :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinki Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 takie brzydkie, ze az piekne :D .. fajny ten Grubasek :P .. moglbys pokazac rendera ze MS ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakrotto13 Napisano 22 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2005 Jak juz napisalem z MS wyglada koszmarnie ;] , no ale jak sie upieracie :P , po zabawie w zbrushu bedzie (mam taka nadzieje) wygladal lepiej ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 fajowy jest :] chciałbym w takim zobie rzeźbić ;) pracuj dalej.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Badyl Napisano 22 Sierpień 2005 Share Napisano 22 Sierpień 2005 cos mu chyba nie tak z policzkami... poza tym fajoski ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakrotto13 Napisano 22 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 22 Sierpień 2005 tak te policzki mnie dobija :P ... poprawie je na koncu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakrotto13 Napisano 23 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2005 Po dluuugiej przerwie kolejny update oraz wersja z MS ale bez rendera ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 słuchaj ty sie nie wzorujesz na tej pracy co jest na necie z tym grubasem i tymi robalami ? dopracuj korpus wtedy bierz sie za nogi - aha z doświadczenia wiem że na słabym kompie tego nie pociągniesz daleko w zb ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 w ms jest fajny, ale cyce ma chyba za cieńkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakrotto13 Napisano 23 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2005 hindus->jakiej pracy ? .. wiesz najpier to mial byc zwykly potworek , puzniej jakos niechcaco mu zrobilem brzuch wiec zaczolem kontynuowac ( jak widac pierwsza glowa byla dosyc chuda ;]) , po przerobieniu glowy na gruba zaowazylem ze zaczyna przypominac tego grubasa z DOOM'a III , wiec zamias nog zrobilem mu cos takiego ;] ............... hkropinski dzienks za komenty ;] aha co do ZB to spokojna twoja glowa ;] ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SimeN Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 Na poczatku zapachnialo mi 'Sztuka spadania' :P a teraz to przypomina troche ten model co do 'Burzuazji' chyba robia, albo juz skonczyli ;] Grunt, ze modelik zapowiada sie ciekawie. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kakrotto13 Napisano 23 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2005 sztuka spadania .. no mozliew ze przez to ten model poszedl w ta strone ;] ... ogladalem ja dzien przed zaczeciem tworzenia tego modelu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi