wizz Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 Witam. Być może wystartuje z tym w Bitwie ale to jeszcze nic pewnego. Więc tak początkowo mialem robić Czołg T 34 ale te czołg jakiś felerny sie trafił bo jest chyba z 20 jego wersji i nie wiedzialem czego sie trzymać wiec po trochu pozbieralem od każdego. Jednak zauważylem że na forum za dużo czołgów wiec przerobilem go troche na pojazd pancerny. Dodam jeszcze jakiś CKM i bedzie. Postaram sie o jakies texturki i scenke oczywiście :] ps. narazie odpoczne przy czymś innym a potem sie tu wróci. Pozdrawiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz2244 Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 Bardzo ladny model, dopracowany!!! mam tylko jedno ale - czy te gasienice to powinny tak opadac na kola, tzn cgodzi mi czy nie powinny byc nieco bardziej napiete. NIe mysl ze sie czepiam, tak tylko z ciekawosci pytam. 3m sie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 23 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2005 Hej Łukasz, wiem każdy to mówi ale nie zwróciłem na to uwagi a juz potem bylo za późno żeby poprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 No, ja tego nie ogarniam- jak Wy takie modele robicie ;D Wzorowałeś się na jakimś pancerniku czy tak o, z głowy? ;] Bardzo ładne. Tylko [nie znam się]- te koła powinny być takie gładkie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 23 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2005 Koła takie gładkie bo tam coś w rodzaju takiej oponki raczej jest z specjalnej gumy. Model to tak jak pisałem wzorowałem sie na blueprintach a po zmianie planów to juz wyobraźnia mnie poniosła :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Błazi Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 bardzo ładny model tylko mi pokaż siateczke bo bez niej nie mam co wytykać =] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 kieedy ja takie będę robił ;] PS. z przodu, na tym "błotniku" czy co to tam jest, widać że jest trochę "do kwadratu" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 23 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2005 No wiec jak widać nic nie widać na tych siatkach troche wiec nie wiem po co wam to ale przyznaje że starałem sie robic jak najoszczedniej ale takrze dokładnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matchias Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 Nie no Wizz nie rób jaj rób wieże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 23 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 23 Sierpień 2005 Matchias jest jak jest i nic juz tego nie zmieni :D za dużo czołgów na tym forum juz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 na renderkach brakuje mi AA bo troche krawedzie sa poschodkowane ale nie czepiam sie super modelik ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinki Napisano 23 Sierpień 2005 Share Napisano 23 Sierpień 2005 Witam.. model dobrze dopracowany.. mowiles ze jest duzo czolgow juz na forum.. owszem jest.. ale kazdy tworzony z inna koncepcja.. w zaleznosci od tego jakbys dokonczyl model i jaka scene do niego dorobil to mogloby to wyrozniac sposrod "wielu" :) trzymam kciuki i czekam na kolejne rendery juz z wierza.. :D ps. juz kiedys tez przerabialem modele T - 34 jednakze papierowe i plastykowe :D Z tego co pamietam to wlaz frontowy powinien byc bardziej z prawe strony. Z lewej natomiast umieszczony jest karabinek. Po za tym Twoje baki na paliwo sa troche za male a zza duzo ich.. byc moze sie z tym myle, choc na realu tez widzialem pare razy ten czolg i zawsze baki byly 3 lub 4 w zaleznosci od wersji. Pozdro. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 bardzo fajny modelik szkoda tylko że render badziewny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 24 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2005 Hindus badziewny mówisz :D wiesz ja sie jeszcze nie znam może jakiejś lekcji udzielisz :D Pinki - tak jak pisałem nie trzymałem sie w 100 % planów poniosła mnie wyobraźnia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 ja sie na tym nie znam :P fajna ta siateczka na dachu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 Wieza az sie prosi... Zrob ja, proszeeee. :) Bo teraz wyglada jakos tak... no nie powiem jak wyglada bez wiezy, bo nie chce obrazac dobrej pracki i autora. :) pozdrawiam, amen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 24 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2005 No dobra moze sie pokusze to tom wieże ale nie obiecuje i wogóle jak bede miał czas :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 Emm - pancerniki sa to z reguly statki wojskowe, a nie czolgi tak btw ><.> Model ladny. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi