Napisano 23 Sierpień 200519 l Witam. Być może wystartuje z tym w Bitwie ale to jeszcze nic pewnego. Więc tak początkowo mialem robić Czołg T 34 ale te czołg jakiś felerny sie trafił bo jest chyba z 20 jego wersji i nie wiedzialem czego sie trzymać wiec po trochu pozbieralem od każdego. Jednak zauważylem że na forum za dużo czołgów wiec przerobilem go troche na pojazd pancerny. Dodam jeszcze jakiś CKM i bedzie. Postaram sie o jakies texturki i scenke oczywiście :] ps. narazie odpoczne przy czymś innym a potem sie tu wróci. Pozdrawiam !
Napisano 23 Sierpień 200519 l Bardzo ladny model, dopracowany!!! mam tylko jedno ale - czy te gasienice to powinny tak opadac na kola, tzn cgodzi mi czy nie powinny byc nieco bardziej napiete. NIe mysl ze sie czepiam, tak tylko z ciekawosci pytam. 3m sie. Pozdrawiam
Napisano 23 Sierpień 200519 l Autor Hej Łukasz, wiem każdy to mówi ale nie zwróciłem na to uwagi a juz potem bylo za późno żeby poprawić.
Napisano 23 Sierpień 200519 l No, ja tego nie ogarniam- jak Wy takie modele robicie ;D Wzorowałeś się na jakimś pancerniku czy tak o, z głowy? ;] Bardzo ładne. Tylko [nie znam się]- te koła powinny być takie gładkie?
Napisano 23 Sierpień 200519 l Autor Koła takie gładkie bo tam coś w rodzaju takiej oponki raczej jest z specjalnej gumy. Model to tak jak pisałem wzorowałem sie na blueprintach a po zmianie planów to juz wyobraźnia mnie poniosła :D
Napisano 23 Sierpień 200519 l bardzo ładny model tylko mi pokaż siateczke bo bez niej nie mam co wytykać =]
Napisano 23 Sierpień 200519 l kieedy ja takie będę robił ;] PS. z przodu, na tym "błotniku" czy co to tam jest, widać że jest trochę "do kwadratu"
Napisano 23 Sierpień 200519 l Autor No wiec jak widać nic nie widać na tych siatkach troche wiec nie wiem po co wam to ale przyznaje że starałem sie robic jak najoszczedniej ale takrze dokładnie ;)
Napisano 23 Sierpień 200519 l Autor Matchias jest jak jest i nic juz tego nie zmieni :D za dużo czołgów na tym forum juz :D
Napisano 23 Sierpień 200519 l na renderkach brakuje mi AA bo troche krawedzie sa poschodkowane ale nie czepiam sie super modelik ;)
Napisano 23 Sierpień 200519 l Witam.. model dobrze dopracowany.. mowiles ze jest duzo czolgow juz na forum.. owszem jest.. ale kazdy tworzony z inna koncepcja.. w zaleznosci od tego jakbys dokonczyl model i jaka scene do niego dorobil to mogloby to wyrozniac sposrod "wielu" :) trzymam kciuki i czekam na kolejne rendery juz z wierza.. :D ps. juz kiedys tez przerabialem modele T - 34 jednakze papierowe i plastykowe :D Z tego co pamietam to wlaz frontowy powinien byc bardziej z prawe strony. Z lewej natomiast umieszczony jest karabinek. Po za tym Twoje baki na paliwo sa troche za male a zza duzo ich.. byc moze sie z tym myle, choc na realu tez widzialem pare razy ten czolg i zawsze baki byly 3 lub 4 w zaleznosci od wersji. Pozdro. :)
Napisano 24 Sierpień 200519 l Autor Hindus badziewny mówisz :D wiesz ja sie jeszcze nie znam może jakiejś lekcji udzielisz :D Pinki - tak jak pisałem nie trzymałem sie w 100 % planów poniosła mnie wyobraźnia :)
Napisano 24 Sierpień 200519 l Wieza az sie prosi... Zrob ja, proszeeee. :) Bo teraz wyglada jakos tak... no nie powiem jak wyglada bez wiezy, bo nie chce obrazac dobrej pracki i autora. :) pozdrawiam, amen
Napisano 24 Sierpień 200519 l Autor No dobra moze sie pokusze to tom wieże ale nie obiecuje i wogóle jak bede miał czas :D
Napisano 24 Sierpień 200519 l Emm - pancerniki sa to z reguly statki wojskowe, a nie czolgi tak btw ><.> Model ladny. Pzdr