boggoo Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 Rysowałem to jeden dzień ze małego zdjęcia w gazecie. Jestem osobą leworęczną:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slayer2004 Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 Obejrzałem 3 twoje prace ( wojownik, japoński mistrz miecza). Muszę powiedzię że tak średnio mi się podobają. Żołnierze przerysowani z gazet są najlepsi. Najmniej podoba mi się jednak mistrzu miecza. Ale ważne że lubisz rysować. Jak bedziesz ćwiczył, na pewno osiągniesz świetny poziom. P.S. Jestem osobą praworęczną :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edi Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 Po pierwsze - weź to człowieku powrzucaj w jeden wątek a nie śmiecisz na forum i każdy obrazek w osobny wątek dajesz. Po drugie - "jestem osobą leworęczną" - no kuźwa gadasz jakbyś był co najmniej upośledzony umysłowo, był pozbawiony kończyn górnych i rysował językiem. To, że ktoś jest mańkutem nie stawia go w innym świetle od '"osób praworęcznych". A co do pracek to ta wygląda znośnie. Pozostałe dwie strasznie kanciaste. Ale taki styl może komuś przypaść do gustu. To tylko moje wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marluk Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 Osoby lewo ręczne są bardzo często uzdolnione plastycznie. Stwierdzono to kiedyś naukowo także pisanie, że jest się osobą leworęczną nie ma żadnego znaczenia i broń boże żadną ujmą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
boggoo Napisano 24 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 24 Sierpień 2005 napisałem że jestem leworęczny byście wiedzieli tylko i nie chce żebyście traktowali mnie łagodniej. A jak pewnie widzieliście dwie pozostałe moje prace to mam taki styl rysowania, taki trochę kanciastystyl rysowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 24 Sierpień 2005 Share Napisano 24 Sierpień 2005 wez ino panocku jeden topik uzywaj. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi