Napisano 24 Sierpień 200519 l Rysowałem to jeden dzień ze małego zdjęcia w gazecie. Jestem osobą leworęczną:)
Napisano 24 Sierpień 200519 l Obejrzałem 3 twoje prace ( wojownik, japoński mistrz miecza). Muszę powiedzię że tak średnio mi się podobają. Żołnierze przerysowani z gazet są najlepsi. Najmniej podoba mi się jednak mistrzu miecza. Ale ważne że lubisz rysować. Jak bedziesz ćwiczył, na pewno osiągniesz świetny poziom. P.S. Jestem osobą praworęczną :P
Napisano 24 Sierpień 200519 l Po pierwsze - weź to człowieku powrzucaj w jeden wątek a nie śmiecisz na forum i każdy obrazek w osobny wątek dajesz. Po drugie - "jestem osobą leworęczną" - no kuźwa gadasz jakbyś był co najmniej upośledzony umysłowo, był pozbawiony kończyn górnych i rysował językiem. To, że ktoś jest mańkutem nie stawia go w innym świetle od '"osób praworęcznych". A co do pracek to ta wygląda znośnie. Pozostałe dwie strasznie kanciaste. Ale taki styl może komuś przypaść do gustu. To tylko moje wrażenie.
Napisano 24 Sierpień 200519 l Osoby lewo ręczne są bardzo często uzdolnione plastycznie. Stwierdzono to kiedyś naukowo także pisanie, że jest się osobą leworęczną nie ma żadnego znaczenia i broń boże żadną ujmą.
Napisano 24 Sierpień 200519 l Autor napisałem że jestem leworęczny byście wiedzieli tylko i nie chce żebyście traktowali mnie łagodniej. A jak pewnie widzieliście dwie pozostałe moje prace to mam taki styl rysowania, taki trochę kanciastystyl rysowania.