Bladyrunner Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 Taki oto włącznik z serii VIVA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 fajny detal cieszy oko ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kronos Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 Wygląda świetnie, no i ten detal :D Mam tylko jedno pytanko ... po co ci wnętrze włącznika ? :P pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 Niezły bajerek, taka to chyba vizka produktu bo jak to bedzie w scianie to gówno bedzie widać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 normalne że nie wstawi tego w ściane :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczupal Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 chbyba ze zrobi szklana sciane :) mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 Przyjemne bardzo, daj może nieco większe rendery żeby detal było lepiej widać :) no i siateczki jeżeli możesz :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 lol 8| Swietne! W czym to bylo robione??? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bladyrunner Napisano 26 Sierpień 2005 Autor Share Napisano 26 Sierpień 2005 Dzieki :) Robię to w LW Zapodaję kolejne obrazki - jeden z siatką i nieco poprawionym tyłkiem (literki mi się psuły bo były wygięte i miały jedną ściankę czołową a wcześniej tego nie zauwazyłem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi