El Wieczor Napisano 27 Sierpień 2005 Napisano 27 Sierpień 2005 Witam! Założenie było takie, żeby pracka ładnie wygladała. Nie oceniajcie jej w sensie architektonicznym (bo takiego tu chyba nie ma ;)), tylko jako wizualizację. Projekt, meble moje. Roślinki w Onyx Tree Storm. Max7, fR Stage-1 Czekam z niecierpliwością na opinie! WERSJA W LEPSZEJ ROZDZIAŁCE I JAKOŚCI http://perkoz.szczytno.pl/viniti%20fr.jpg
RA Napisano 27 Sierpień 2005 Napisano 27 Sierpień 2005 Zacne, niepowiem. Ale... ;) Rosliny niezbys sa nalozone i ten stolik nie pasuje mi tu wogole... pozdrawiam
nef Napisano 30 Sierpień 2005 Napisano 30 Sierpień 2005 ....miły klimat, choć roślinki i niebo takie sobie.., za jasny kawałek sciany po prawej.
AGmakonts Napisano 1 Wrzesień 2005 Napisano 1 Wrzesień 2005 No całkiem przyjemne ale stolki na śmietnik, rośliny także mogły by byc "żywsze" no i ciut chyba za chuda ta balustrada wygląda jak kawałek blachy z puszek a nie coś co ma być wytrzymałe
El Wieczor Napisano 1 Wrzesień 2005 Autor Napisano 1 Wrzesień 2005 Hmmm....ale to wogóle stolik wywalic, czy może jakiś inny wstawic? A balustrada rzeczywiście wygląda na renderze trochę cienko, ale w rzeczywistości (wirtualnej ;)) to jest kawał grubego metalu. Takie wrażenie, poprawię niedługo. A z roślinkami to moja pierwsza stycznośc. Wiem, kolory by się przydały... chyba będzie wielki update, ale to za jakiś czas, bo teraz inny projekt mam ;)
RA Napisano 2 Wrzesień 2005 Napisano 2 Wrzesień 2005 Pomysl ze stolikiem zly nie jest, lecz zeby on tam byl musialbys znalezc cos bardziej prostego pasujacego do balustrady i fotela/lezaka. Pare rurek (przekroj okragly lub kwadratowy, niwazne) i moze szklo. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi