Napisano 28 Sierpień 200519 l pod menu jest listwa gdzie są najczesciej wykorzystywane opcje (zaznaczenie, obracanie, material, render itd itd..) przez przypadek ją zamknalem i nie moge znalezc zeby przywrocic?
Napisano 28 Sierpień 200519 l albo alt+6... bardzo przydatne jest rowniez podpiecie command panelu pod alt+7 oraz praca w expert mode ;)... Pozdrawiam
Napisano 28 Sierpień 200519 l Autor hmmm wiesz co..... mam zaznaczone tą opcje... ale nadal nie ma... musialem ją gdzies schowac przez przypadek czy nie wiem sam... mam zaznaczone: command panel i main toolbar , ale jest tylko command panel jak wybieram zeby ulozyc je po lewej albo prawej to tylko command panel ustawia sie po tych stronach
Napisano 28 Sierpień 200519 l Autor kurde no jakies jaja chyba... wlaczam i wylaczam wszystko i nie ma zmiany...
Napisano 28 Sierpień 200519 l musiałeś go gdzieś "wepchnąć", że go teraz nie widać. Spróbuj opcję 'revert to startup layout' (masz to na screenie), ewentualnie wersja brutalna - usunąć plik 3dsmax.ini (zachowując wcześniej jego kopię - tak na wszelki wypadek )
Napisano 28 Sierpień 200519 l Autor nom...gdzies to musialem wetchnąć....ale nic sie nie zmienilo jak wybralem 'revert to startup layout' ani z plikiem ini. ale na szczescie wybralem Customize -> load custom ui scheme -> defaulUI i dalo rade.... ufff w kazdym razie dzieki za próbe pomocy...