Napisano 28 Sierpień 200519 l zaczołem rysowaćsmoka i natrafiłem na problem...co zrobićna kupku??:p myślałem nad "have a nice day", ale wolałbym coś bardziej syntetycznego...co byście tam wstawili?:) czekam na dobre pomysły:)
Napisano 28 Sierpień 200519 l heheh...dobry dymek:D...i oglnie pomysl ciekawy....tylko go skoncz...zeby nie został bez nog..rozumiem ze inwalida ale bez przesady:x
Napisano 29 Sierpień 200519 l Autor hehehe emer owieczki to dobry pomysł, ale jeszcze sięwstrzymam zobaczymy co napiszą inni:p
Napisano 29 Sierpień 200519 l na kubku mały obrazek a na nim siedzący smok na wózku inwalidzkim przy stole trzymający kubek:P
Napisano 29 Sierpień 200519 l skoro to szkic to nie ma większego znaczenia co mu tam dasz na tym kubku ;) standardowe I'Love'NY albo
Napisano 29 Sierpień 200519 l Autor a co byście powiedzieli na IL CRACOW ...hehe hindus z takiego kubka aż się chce pić wieczorne kakałko:p
Napisano 29 Sierpień 200519 l lepjej by bylo naszkicowac tam słonia i napis "KUBEK NA SZCZEŚCIE":-) pozdro
Napisano 29 Sierpień 200519 l Autor hehehe co pomysł to lepszy:p czekam dalej zobaczymy ile się pomysłów uzbiera:D