Gith Napisano 28 Czerwiec 2003 Napisano 28 Czerwiec 2003 Greetings! Oto moja pierwsza dluzsza animacja. ~35 MB - Quick Time 6 -=> The Chase Wiem, wiem, za ciemno, za dziwnie... ale w koncu pierwsza nie musi byc perfekcyjna :P Zaczalem w listopadzie 2002 i obijajac sie BAAARDZO skonczylem w Lutym 2003. Niedawno poszla mi partycja i nie mam projektu takze nic poprawic sie nie da... cudem sama animacje odzyskalem. Hope You Enjoy :) Pozdrawiam Gith
Gotham Napisano 30 Czerwiec 2003 Napisano 30 Czerwiec 2003 No tak trochę niemrawy ten pościg... Nie obraź się ale nuuudy.... Modele i efekty także nie powalają :/. Najgorzej że przez połowę animy nic nie widać :/ ciemno wszędzie... Ogólnie to raczej kiepsko... Ale duży plus za skończenie projektu (większość tego nie dożywa ;) ). Najgorzej że zajmuje 30MB... Dużo osób siedzi na modemach i nie ma możliwości obejrzenia twojej pracy.
Gith Napisano 30 Czerwiec 2003 Autor Napisano 30 Czerwiec 2003 [jupi] Ktos sie jednak odezwal :) Niemrawy poscig.. wiem, ale to w koncu pierwsza moja animacja.. po drugie ciemno, wiem przyczyna jest miedzy innymi to, ze mam monitor jasniej ustawiony. Ale niestety obu rzeczy nie moge poprawic, bo jak juz wspomnialem projekt przepadl :( A co do rozmiaru, przesadzilem faktycznie, po prostu nie umialem dobrac odpowiedniego codeca i go skonfigurowac... :| A co do samego projektu.. wzorowalem sie na animacji \"spacechase2.mov\" w katalogu .../[max]/Animations, po prostu zrobilem z nudow, takze nie jest to arcydzielo, ale przez chwilke bylem z niego dumny :) jak to z pierwszej animacji. Zostalem zatrudniony do efektow w Fan Filmie SW, takze na pewno zrobie cus lepszego i nieomieszkam zamiescic tego tutaj :) Pozdrawiam Gith
Sharp Napisano 9 Sierpień 2003 Napisano 9 Sierpień 2003 hmm...nudne faktycznie i troche za wolne ale takie zazwyczaj bywają początki (heh..moze kiedys pokaze tu moje poczatki:), to byloby smieszne:D ) Podoba mi sie tu jednak ten blask silnika (nie ten ogien ale wlasnie taki ładny blask wychodzacy prosto z silnika) Jak to zrobiles, nie jest to przypadkiem zwykly glow?
Gith Napisano 9 Sierpień 2003 Autor Napisano 9 Sierpień 2003 Tak jest to przypadkiem zwykly glow :D Tylko trzeba umiejetnie nim pokierowac zeby dawal satysfakcjonujace efekty. Dzieki za komentarz. Pozdrawiam Gith
Rekomendowane odpowiedzi