Napisano 30 Sierpień 200519 l Hej :) Przed chwilką się zarejestrowałem na tym forum więc jestem total n00b :] POdaje tutaj link do swojej stronki gdzie znajduje sie trochę moich rysuneczkow/ilustracji/komiksow itp. Zastnawiam się jaki będzie odzew :P Czekam na mocno konstruktywna krytyke ! Jeśli się spodoba to chętnie postne bezpośrednio jakieś ciekawsze prace. LINK: www.grey.net.pl Pozdrawiam Grey
Napisano 30 Sierpień 200519 l Miejscami poziom nierówny, chociaż ogólne wrażenie świetne. Ale strona www i jej usability jest już fatalne ;)
Napisano 30 Sierpień 200519 l Gad, wez nie strasz ludzi taka strona :/ Pracki fajne, ale "portfolio" to porazka.
Napisano 30 Sierpień 200519 l to samo co przedmówcy, pracki spoko, ale portfolio to masakra, kolory i wogle wszystko.
Napisano 30 Sierpień 200519 l Ehhh ... Co racja to racja :( Szata graficzna dogorywa i trzeba cos zmienic ... Pomijajac "oczojebnosc" to chyba za duzo rzeczy tam jest ... bede musial sie sprezyc i zrobic to na nowo. Wywalic rzeczy stare .. zeby faktycznie poziom sie wyrownal. Generalnie dzieki za odpowiedzi :) Za niedlugo znowu was pomecze nowa strone hyhy. Aha, a tak bardziej konkretnie jesli idzie o same prace ? Co wam sie podoba ?Wiem ze pewno ciezko sie to oglada w takiej formie ale moze jednak cos sie da wyszukac/zobaczyc ? Pozdrawiam Grey :)
Napisano 30 Sierpień 200519 l Prace ładne Duż cycyków Strona ciężka w odbiorze (może wystarzyłoby tą czerwień jakoś stonować :P) A ten Dogmeat to komiks jest....możesz zamieścic całość? :] pozdro
Napisano 31 Sierpień 200519 l Co wam sie podoba ? szkice - i to dośc fajne. Co do strony to się nie wypowiadam - bo nie to mieliśmy oceniać ;) edit : te miśki z st05 też fajne ;)
Napisano 31 Sierpień 200519 l Witaj wcale to portfolio nie jest takie straszne da sie przezyc, wedlug mnie pracki sa super,najfajniejsze ilustracje wszystkie pozdrawiam