Gość GREy Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 Hej :) Przed chwilką się zarejestrowałem na tym forum więc jestem total n00b :] POdaje tutaj link do swojej stronki gdzie znajduje sie trochę moich rysuneczkow/ilustracji/komiksow itp. Zastnawiam się jaki będzie odzew :P Czekam na mocno konstruktywna krytyke ! Jeśli się spodoba to chętnie postne bezpośrednio jakieś ciekawsze prace. LINK: www.grey.net.pl Pozdrawiam Grey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SansSerif Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 Miejscami poziom nierówny, chociaż ogólne wrażenie świetne. Ale strona www i jej usability jest już fatalne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 Gad, wez nie strasz ludzi taka strona :/ Pracki fajne, ale "portfolio" to porazka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 to samo co przedmówcy, pracki spoko, ale portfolio to masakra, kolory i wogle wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość GREy Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 Ehhh ... Co racja to racja :( Szata graficzna dogorywa i trzeba cos zmienic ... Pomijajac "oczojebnosc" to chyba za duzo rzeczy tam jest ... bede musial sie sprezyc i zrobic to na nowo. Wywalic rzeczy stare .. zeby faktycznie poziom sie wyrownal. Generalnie dzieki za odpowiedzi :) Za niedlugo znowu was pomecze nowa strone hyhy. Aha, a tak bardziej konkretnie jesli idzie o same prace ? Co wam sie podoba ?Wiem ze pewno ciezko sie to oglada w takiej formie ale moze jednak cos sie da wyszukac/zobaczyc ? Pozdrawiam Grey :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woznkt Napisano 30 Sierpień 2005 Share Napisano 30 Sierpień 2005 Prace ładne Duż cycyków Strona ciężka w odbiorze (może wystarzyłoby tą czerwień jakoś stonować :P) A ten Dogmeat to komiks jest....możesz zamieścic całość? :] pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Co wam sie podoba ? szkice - i to dośc fajne. Co do strony to się nie wypowiadam - bo nie to mieliśmy oceniać ;) edit : te miśki z st05 też fajne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
smart Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Witaj wcale to portfolio nie jest takie straszne da sie przezyc, wedlug mnie pracki sa super,najfajniejsze ilustracje wszystkie pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi