M.B Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Witam!! Mam problem. Normalnie przy uruchomieniu komp zawsze wydaje dwa dzwieki wszystko jest wporzadku i sie uruchamia. A w moim przypadku wydaje tych dzwiekow bardzo duzo i nic sie nie dzieje! macie jakis pomysl co to moze byc? nie chcialbym wydawac kase na naprawe.. Wielkie dzieki za odpowiedz. -pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 poszukaj na necie jest jak sie rozpoznaje te odłosy tam jest jakos tak ze ileś powtórzen swiadczyc moze o uszkodzeniu czegos tam itp - jest na googlach gdzies bo widziałem ostatnio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
streaker Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 albo sprawdź instrukcje do płyty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Wieczor Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 Najpierw sprawdź RAM, karty itp. czy siedzą dobrze a potem klable. Jeszcze reset BIOSu, jak coś namieszałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldack Napisano 31 Sierpień 2005 Share Napisano 31 Sierpień 2005 ja bym zresetowac COMOS mi tak wlasnie sie dzialo to znaczylo ze "przekrecilem kompa":) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi