Bacry Napisano 2 Wrzesień 2005 Napisano 2 Wrzesień 2005 Bardzo ładny, a nie myślałeś o wrzuceniu koloru? Jakieś kolorowe plamy całkiem fajnie by to urozmaiciło.
giorgione Napisano 2 Wrzesień 2005 Napisano 2 Wrzesień 2005 nom - prosimy o wersję kolorową - a jeśli udałoby sie to zrobić jeszcze w 3d :D pozdr giorgione
thirdeye Napisano 2 Wrzesień 2005 Napisano 2 Wrzesień 2005 Ciekawe. Fajny pomysl i design postaci. Szkoda ze taki maly obrazek bo troche slabo widzac. Nie wiem czy to moze tylko lineart przeznaczony do kolorowania w kompie ale moim zdaniem troche slabo czuje sie kolejne plany - moze mini cieniowanie by pomoglo. Zwierzakowi przydaloby sie chyba troche wiecej detalu - albo siersci albo widocznych miesni - polecam poogladanie sobie zdjec zwierzatek. Na razie jest troche za slabo zdefinowany - jesli mozna tak powiedziec. Pozdrawiam :)
LISEK Napisano 2 Wrzesień 2005 Napisano 2 Wrzesień 2005 No fajno, zgadzam sie z kolega thirdeye, przydaloby sie wzmocnic kreske potworka bo zlewa sie z drzewami w tle, musialem chwilke sie przypatrzec zeby rozroznic drzewa od tego potworka... pozatym reszta jest ok Pozdrawiam ;)
Gość Caspik Napisano 3 Wrzesień 2005 Napisano 3 Wrzesień 2005 szkic jest super.Ja tez prosze o ver. w colorze :D . Wystarczy podmalowac w pS i bedzie jak z bicza strzelil :D
RK Napisano 3 Wrzesień 2005 Autor Napisano 3 Wrzesień 2005 Dzięki wielkie za dobre słowa. Co do koloru- przepraszam ale po prostu nie bardzo mam na to czas więc pewnie zostanie tym czym jest- półgodzinnym doodlesem. Jeszcze raz dzięki
Rekomendowane odpowiedzi