ttaaddeekk Napisano 4 Wrzesień 2005 Napisano 4 Wrzesień 2005 tak jak ma to miejsce na digart.pl ---edit--- to sa mo co subskrypcja na maila o odpowiedziach do tylko przez gg
xeav Napisano 4 Wrzesień 2005 Napisano 4 Wrzesień 2005 to miało by być powiadomienie o odpowiedziach czy w ogóle o nowych postach?
xyrion Napisano 4 Wrzesień 2005 Napisano 4 Wrzesień 2005 ja myślę, że o odpowiedziach na subskrybowane wątki
RA Napisano 4 Wrzesień 2005 Napisano 4 Wrzesień 2005 hehe, nigdy nieuzywalem opcji informowania o nowych postach, ale po takich zmianach jakie proponujesz chyba bym sie skusil. :) pozdrawiam
Reanimator Napisano 4 Wrzesień 2005 Napisano 4 Wrzesień 2005 A u mnie moze w koncu by zadzialalo, bo te mailowe mnie olewaja
AGmakonts Napisano 4 Wrzesień 2005 Napisano 4 Wrzesień 2005 ja tam byłbym bardzie za kanałem rss do nowych postów
xyrion Napisano 4 Wrzesień 2005 Napisano 4 Wrzesień 2005 z rss to będzie już za duży kłopot tymbardziej, że coś nie potrafię tego obsłużyc w "OgnistymLisie" 8-)
Marcin Napisano 4 Wrzesień 2005 Napisano 4 Wrzesień 2005 zaje ... bardzo fajny pomysl jestem jak najbardziej za , w tym zeby w miare mozliwosci zrobic kilka kanałów np. dla nowych postów na forum , powiadamianiu przy PM , i jkaies tam jeszcze wogel szczytem wszystkiego bylo by zeby mozna odczytac PM`a w gg i wysylając wyslac zwrotnego ... Adek - jak tam z czasem i mozliwosciami ? dalo by sie ? chyba bym ci skrzynke piwa wyslal pocztą ;]
KLICEK Napisano 4 Wrzesień 2005 Napisano 4 Wrzesień 2005 ale po co taki ficzer? :O:O:O:O wlacz sybskrybcje watku i juz ;o no z tym na gg powiadamianiem to jakas paranoja dla "nabijaczy posciorow" ludzie nie przesadzajcie ;o
Marcin Napisano 4 Wrzesień 2005 Napisano 4 Wrzesień 2005 ja tam lubie czytac .. czytam wszystko co sie dzieje na forum praktycznei podczas rendera wciskam ciagle "nowe posty" zeby zobaczyc co ktos nowego napisal ... mi by sie to przydalo , lub chociaz o PM ;]
KLICEK Napisano 4 Wrzesień 2005 Napisano 4 Wrzesień 2005 tez lubie cos robic podczas renderow wtedy ide na cgtalk ;) Marcin chcialbys zeby Cie powiadamilo o wszystkim co sie dzieieje / :D to chyba nie mozliwe :)
AGmakonts Napisano 4 Wrzesień 2005 Napisano 4 Wrzesień 2005 z tym rss wyskoczyłem dlatego bo przynajmniej w tlenie jest plug który dodaje jako kontakt wybrany kanał rss to chyba było by wyodne ale nie wiem czy wykonalne
xeav Napisano 4 Wrzesień 2005 Napisano 4 Wrzesień 2005 imho rss to by było nieco nie praktyczne, trzebaby było odświeżać co chwilę kanał już lepiej to gg
xyrion Napisano 5 Wrzesień 2005 Napisano 5 Wrzesień 2005 no tylko ciekawe czy jest ktoś kto potrafi coś takiego zrobic i czy to w ogóle wykonalne
_michal Napisano 5 Wrzesień 2005 Napisano 5 Wrzesień 2005 jest. na forum opeth.pl jest powiadamianie na gg i działa
xyrion Napisano 9 Wrzesień 2005 Napisano 9 Wrzesień 2005 Nie wiem może wcześniej nie zauważyłem ale teraz na stronie głównej widzę ze uruchomione zostały kanały RSS do newsów i nowych postów a co z powiadomieniem na gg o subskrybowanych wątkach?
Rekomendowane odpowiedzi