Napisano 4 Wrzesień 200519 l tak jak ma to miejsce na digart.pl ---edit--- to sa mo co subskrypcja na maila o odpowiedziach do tylko przez gg
Napisano 4 Wrzesień 200519 l to miało by być powiadomienie o odpowiedziach czy w ogóle o nowych postach?
Napisano 4 Wrzesień 200519 l hehe, nigdy nieuzywalem opcji informowania o nowych postach, ale po takich zmianach jakie proponujesz chyba bym sie skusil. :) pozdrawiam
Napisano 4 Wrzesień 200519 l z rss to będzie już za duży kłopot tymbardziej, że coś nie potrafię tego obsłużyc w "OgnistymLisie" 8-)
Napisano 4 Wrzesień 200519 l zaje ... bardzo fajny pomysl jestem jak najbardziej za , w tym zeby w miare mozliwosci zrobic kilka kanałów np. dla nowych postów na forum , powiadamianiu przy PM , i jkaies tam jeszcze wogel szczytem wszystkiego bylo by zeby mozna odczytac PM`a w gg i wysylając wyslac zwrotnego ... Adek - jak tam z czasem i mozliwosciami ? dalo by sie ? chyba bym ci skrzynke piwa wyslal pocztą ;]
Napisano 4 Wrzesień 200519 l ale po co taki ficzer? :O:O:O:O wlacz sybskrybcje watku i juz ;o no z tym na gg powiadamianiem to jakas paranoja dla "nabijaczy posciorow" ludzie nie przesadzajcie ;o
Napisano 4 Wrzesień 200519 l ja tam lubie czytac .. czytam wszystko co sie dzieje na forum praktycznei podczas rendera wciskam ciagle "nowe posty" zeby zobaczyc co ktos nowego napisal ... mi by sie to przydalo , lub chociaz o PM ;]
Napisano 4 Wrzesień 200519 l tez lubie cos robic podczas renderow wtedy ide na cgtalk ;) Marcin chcialbys zeby Cie powiadamilo o wszystkim co sie dzieieje / :D to chyba nie mozliwe :)
Napisano 4 Wrzesień 200519 l z tym rss wyskoczyłem dlatego bo przynajmniej w tlenie jest plug który dodaje jako kontakt wybrany kanał rss to chyba było by wyodne ale nie wiem czy wykonalne
Napisano 4 Wrzesień 200519 l imho rss to by było nieco nie praktyczne, trzebaby było odświeżać co chwilę kanał już lepiej to gg
Napisano 5 Wrzesień 200519 l no tylko ciekawe czy jest ktoś kto potrafi coś takiego zrobic i czy to w ogóle wykonalne
Napisano 9 Wrzesień 200519 l Nie wiem może wcześniej nie zauważyłem ale teraz na stronie głównej widzę ze uruchomione zostały kanały RSS do newsów i nowych postów a co z powiadomieniem na gg o subskrybowanych wątkach?