Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

tak jak ma to miejsce na digart.pl

---edit---

to sa mo co subskrypcja na maila o odpowiedziach do tylko przez gg

• Odpowiedzi 17
  • Wyświetleń 2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

to miało by być powiadomienie o odpowiedziach czy w ogóle o nowych postach?

Napisano

hehe, nigdy nieuzywalem opcji informowania o nowych postach, ale po takich zmianach jakie proponujesz chyba bym sie skusil. :)

pozdrawiam

Napisano

z rss to będzie już za duży kłopot tymbardziej, że coś nie potrafię tego obsłużyc w "OgnistymLisie" 8-)

Napisano

zaje ... bardzo fajny pomysl

jestem jak najbardziej za , w tym zeby w miare mozliwosci zrobic kilka kanałów

np. dla nowych postów na forum , powiadamianiu przy PM , i jkaies tam jeszcze

wogel szczytem wszystkiego bylo by zeby mozna odczytac PM`a w gg i wysylając wyslac zwrotnego ...

Adek - jak tam z czasem i mozliwosciami ? dalo by sie ? chyba bym ci skrzynke piwa wyslal pocztą ;]

Napisano

ja tam lubie czytac .. czytam wszystko co sie dzieje na forum

praktycznei podczas rendera wciskam ciagle "nowe posty" zeby zobaczyc co ktos nowego napisal ...

mi by sie to przydalo , lub chociaz o PM ;]

Napisano

z tym rss wyskoczyłem dlatego bo przynajmniej w tlenie jest plug który dodaje jako kontakt wybrany kanał rss to chyba było by wyodne ale nie wiem czy wykonalne

Napisano

imho rss to by było nieco nie praktyczne, trzebaby było odświeżać co chwilę kanał

już lepiej to gg

Napisano

no tylko ciekawe czy jest ktoś kto potrafi coś takiego zrobic i czy to w ogóle wykonalne

Napisano

Nie wiem może wcześniej nie zauważyłem ale teraz na stronie głównej widzę ze uruchomione zostały kanały RSS do newsów i nowych postów a co z powiadomieniem na gg o subskrybowanych wątkach?