Napisano 4 Wrzesień 200519 l Nie wiem, czy kiedyś się z tym spotkaliście, ale od pewnego czasu gdy puszczam play na pasku timeline, w trakcie odtwarzania animacji pojawia się dźwiek irytującego pikania z częstotliwością jednego piknięcia na sekundę. Nigdzie nie spotkałem się w helpie z opisem takigo narzędzia jak irytujące pikanie, więc proszę: pomóżcie mi wyjaśnić, skąd się wzięło i jak się go pozbyć. Plizzz... :)
Napisano 4 Wrzesień 200519 l wylacz glosniki :] [nic mi nie przychodzi innego bo nie mam zielonego pojecia czemu to pyka wiec taka opcja jest najlepsza :)]
Napisano 4 Wrzesień 200519 l Autor No niby tak, ale ja wolę leczenie przyczynowe, niż objawowe... Równie dobrze mógłbym jedynie zamknąć oczy, gdybym kiedyś zastał w sypialni żonę z kochankiem...
Napisano 5 Wrzesień 200519 l no wygląda na to, że włączyłeś sobie metronom w Track View :) (serio serio) :D
Napisano 5 Wrzesień 200519 l Autor Kris, miałeś rację. Dzięki. Nawiasem mówiąc zastanawiam się do czego może on słuzyć w programie pełnym jednostek czasu (sekundy) i prędkości (fps)?
Napisano 5 Wrzesień 200519 l Równie dobrze mógłbym jedynie zamknąć oczy, gdybym kiedyś zastał w sypialni żonę z kochankiem... hehehehehehe, dobre, dobre :D :D