Gordy Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 Że niby pojazd. Ano historia jest taka, że miałem dosyć Maxa za jego zalety i postanowiłem przesiąść się na życzliwsze stworzenie czyli XSI. I to jest właśnie projekt adaptacyjny do nowych warunków. Komentować, proponować i takie tam. Jako, że pojęcia jeszcze nie mam za bardzo co i jak w XSI to wszytko co widać jest przejściowe i do zamiany na lepsze (oby). Więc bez większej paplaniny oto to: Za duże aż o 0.05 KB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 bardzo krzywe i w niektórych miejscach niedopracowane, ale popracuj jeszcze nad tym i będzie lepiej ( można prosić siatkę? ), pozdr ps. czekam na lakier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 6 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2005 gdzie krzywe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 gdzie?? wszedzie ;) kolo swiatel i wogole tam gdzie masz jakies dziuery(wloty itp.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 Gordy -> zapoznaj się z regulaminem http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 i zmień temat wątku. Następnym razem użyj listy rozwijanej przy zakładaniu tematu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 6 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2005 Gordy -> zapoznaj się z regulaminem http://max3d.pl/forum/forumdisplay.php?f=43 i zmień temat wątku. Następnym razem użyj listy rozwijanej przy zakładaniu tematu! Leru, tak zrobiłem. Wstawiłem pojazd 3D a pokazało sie to co widać. A propos zmieniania. Poraz kolejny mówię, że przy próbie zmiany tematu wyskakuje brak uprawnień. A propos krzywizn to proszę o ich zaznaczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 po co zaznaczac?? przeciez widac i chyba wiesz gdzie sa swiatla?? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 Gordy -> w takim razie sprawa zostanie rozpatrzona "na górze" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 No to ja pokazuje ale tego jest jeszcze dużo więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 6 Wrzesień 2005 Share Napisano 6 Wrzesień 2005 W cholere krzywo ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 krzywo zdrecydownie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 mnie razi to miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 10 Wrzesień 2005 Share Napisano 10 Wrzesień 2005 ten wyżej ma racje oraz ja bym jeszcze nad lampą poszukał bugów bo ja tam widze krzywości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi