wizz Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 Słuchajcie bo chce zrobić jakąś fure ale nigdy nei robiłem samochodu choć juz w 3d troche sie bawie, jaką furke polecacie na początek ? :) Chodzi o to by to był fajny samochodzik ale nie trudny do zrobienia :] pozdrawiam :] ps. jak coś to zapodajcie od razu printy jakbyscie mogli :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 Peugeot 205. ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[MaTRiX] Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 popieram RA ! bardzo fajne autko na poczatek (heh... to byl moj pierwszy rownolegle z TT (bleee) ). tylko nie rob zadnego Audi! ewentualnie moja propozycja (bmw m6 1987) http://j.1asphost.com/matrix3d/files/bmw-m6-2.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sargoth Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 a moze TIRa? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 7 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2005 dzięki wam coś moze wyklepie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 matrix--> mmmm super te bmw :D ja bym modelowal bmke pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[MaTRiX] Napisano 7 Wrzesień 2005 Share Napisano 7 Wrzesień 2005 hehe... ma sie te wyczucie ;] ... raz w zyciu takie widzialem, rzadko spotykane auto na polskich drogach - rarytas :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 7 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2005 skoro mowa o rarytasach troche humoru. Nauczyciel pyta dzieci na lekcji: -Co to jest rarytas? -Rarytas to jest pomarańcza - powiedziała Kasia. -No i co jescze? - zapytał klasy nauczyciel. Karol podnosi ręke i mówi: - rarytas to jest czekolada. -Dobrze! Czy coś jeszcze? - pyta nauczyciel. Jasiu podnosie rękę i mówi: -Rarytas proszę pana, to jest dupa szesnastolatki. Nauczyciel oburzony wyrzucił go z lekcji i kazał mu przyjść na drugi dzień z ojcem. Na drugi dzień Jasio wszedł do klasy i bardzo szybko pobiegł do ostatniej ławki, i usiadł bez słowa. Podszedł do niego nauczyciel i zapytał: - Czemu tak od razu uciekłeś do ostaniej ławki i gdzie masz ojca?! - Tata nie przyjdzie. Powiedział mi, że jeżeli dla pana dupa szesnastolatki nie jest rarytasem, to jest pan pedałem i kazał mi się trzymać od pana z daleka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi