Napisano 1 Lipiec 200321 l Hi, Hmmm, nie ukrywam że publikacja tego ooooostro leciwego artu wiąże się z kilkoma atakami o moje starocie.... Heh... Swego czasu trudziłem się nad nim dosyć ostro... Po prostu wieczorem mi się nudziło... I narysowałem sobie na 2 kartkach A4 osobno twarz, korpus, i różne inne elementy. Następnego dnia rano przez 2 godzinki to złożyłem w photoshopku. Pamiętam że zależało mi wtedy na tych efektach świetlnych... Hehe... Ok podłużcie jakąś ścierkę pod monitor aby kicz się zbytnio nie ulewał i z przyjemnością przyjmę jakąś krytyczkę, no już trudno że pracka leciwa jak diabli.
Napisano 1 Lipiec 200321 l Dla mnie very nice. Nic śmiesznego. Pracka może leciwa ale naprawde fajna. \"Prawdziwe piękno, poznajemy po tym że nie przemija\" Michał Jarmoc :P Mam tylko pytanie. Jakiej techniki użyłeś??? Czy używałeś tabletu??
Napisano 1 Lipiec 200321 l Mnie tez sie podoba...tylko szkoda ze pozostala czesc korpusu jest tak salbo oswietlona...czy moze miales taki zamiar?? pozdr
Napisano 1 Lipiec 200321 l Autor THX Technika- Najpierw większość ołówkiem... B2 na kartkach. Potem tabletem w photoshopku. A co do oświetlenia... Trzeba było jakoś poukrywać że korpus na kartce był 8 razy mniejszy niż twarz...
Napisano 1 Lipiec 200321 l hah...namówiłem gothama żeby coś ukazał więc pewnie text odnośnie ataku tyczy się tesh i mojej skromnej osoby... co do pracy...jak na old time...to wyróżnia się i to bardzo mocno...jest w niej łagodność...chyba może najwspanialsze cechy kobiety...subtelnośc i delikatność...cholera czepnął bym się tylko skrzydełek...ale gdybym nawet chciał powiedzieć coś złego to poprostu nie moge... pozdro...[piwo]
Napisano 1 Lipiec 200321 l Autor A i zapomniałem napisać :) Ta praca wisi w A3 u mnie na ścianie ;) Jakiś sentyment mam.
Napisano 1 Lipiec 200321 l Takie to uroczo psychodeliczne i w zasadzie podoba mi sie, ale.... tak! zawsze jest jakies ale, a ja bardzo lubie sie czepiac detali. po pierwsze- kolorystyka. nie wiem czy to moj monitor, czy po prostu kontrast jest lekko zachwiany. glownie chodzi mi o nasycenie czerni.. i czerwieni. druga sprawa - obcielabym lekko dol i poszerzyla po lewej. az sie prosi o domalowanie! po trzecie- wyostrzylabym cale ramie postaci duzy plus za pomysl... ostatnio naogladalam sie sieciowych koszmarow (stad moj pasqny nastroj) i ten rysunek podbudowal moja wiare w grafike-bez-trendy-tutoriali ;> pozdrawiam
Napisano 1 Lipiec 200321 l no czy ja wem,poczatkimiales marne, no ale coś tamz ciebie wyszlo :-PPPPPPPP. oki a teraz takserio, to raczej nie mójrust,choć ladnie wykonane tojednak jakpopredniczna przyczepuie sie dokontartu i troche mimo zróżniocowania kolorów męczy oczy jednolitością.
Napisano 1 Lipiec 200321 l Twarz tej kobiety jest świetna po prostu rewelka! całość trochę tak witrażowo działa no i to ostre światło w tle zestawione z tą czernią to też strzał w dziesiątkę powiem krótko: nie jeden chciałby mieć taki stary badziew na ścianie
Napisano 3 Lipiec 200321 l Nie ma co sie czepiac skoro pracka juz pradawna jest, faktycznie twarz swietna. Zreszta calosc zla nie jest, calkiem spoko. Jedno Ci zostalo do tej pory: lubisz ostro przegiac z kontrastem, za mocno.