m_ak_s Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 witam czaszka jak czaszka... nic odkrywczego. kilka niuansow w modelowaniu troche rozjasnilo mi pojecie o tej trudnej sztuce. nie oceniajcie jej pod wzgledem anatomii bo nie o to chodzilo. refy mialem bardzo kiepskie a jak powstawala to nie mialem dostepu do sieci. to jest w zasadzie skonczone i chodzi glownie o model... nie spedzilem zbyt duzo czasu nad oswietleniem i renderem. dzieki z gory za wszystkie konstruktywne opinie. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 u mnie nie widac czaszki:(...zalaczyles ja wogole? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_ak_s Napisano 11 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2005 nie zauwazylem ze plik byl za duzy... juz jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 "spedzilem zbyt duzo czasu nad oswietleniem i renderem" nad modelem chyba też nie... przez tą teksturę widać tylko czarną plamę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 hmm, proponuję wrzucić do WIP'a, dodaj jakieś tło i wykombinuj lepsze materiały. No i przyłóż się do rendera... ;) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m_ak_s Napisano 11 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2005 macie racje ze przez ta czern niewiele widac... wrzucam poprzednia wersje. tu troche lepiej model sie prezentuje. niestety czasu wiecej na to nie mam. takze to finito juz. to bylo cwiczenie z modelowania i tak to pozostawie. teraz tyle rzeczy na glowie ze zyc sie nie chce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 nie jest najgorzej... ale mogło by być ciekawiej... postaraj się o jaknajwięcej szczegółów, pęknięcia itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 napewno 2 render wyglada lepiej od 1:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 miwt ma swieta racje. :D WIP by sie przydal. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi