Arthi76 Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 Kuchnia dla kolegi, scena powstała w dwa wieczory, chodziło o poskładanie kuchni z szafek z katalogu BRW. Rendering Vray , 1st -Irradiance 2dn-Light Map, Expotential, 1Vray Light + 1Directional. Podchodziłem do tego bez specjalnego zapału, ale spodobało mi się kolorystycznie.Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 Kuchenki nie stawia się koło lodówki. Ładny obrazek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arthi76 Napisano 11 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2005 Wiem, niestety tak są podłączenia i w żaden inny rozsądny sposób nie da się tej lodówy umiejscowić. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DraB Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 Podoba mi sie, tylko material pieca jakos mi nie lezy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 Ładna wizka. Rzuca sie w oczy czerwone naczynie na półce, za mocno czerwone. Poza tym ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arthi76 Napisano 11 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2005 A i owszem zgadzam sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 niob bardzo ładnie - tylko perspektywa zniekształcona - ta ściana za lodówką i kuchenką krzywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 a włączyłeś area shadows w direct'ie ? prezentowało by się znacznie lepiej;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arthi76 Napisano 11 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2005 Co do perspektywy to może rzeczywiście, niestety jak to w małych pomieszczeniach zawsze z tym kłopot, camerę potraktowałem modyfikatorem. Co do directa to nie pamiętam, ale spróbuję zobaczyć jaka będzie różnica. Dzięki za komentarze Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SimeN Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 Za wa li ste :P strasznie mi sie podoba :D wg. mnie bardzo udana pracka :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WIERZBA Napisano 11 Wrzesień 2005 Share Napisano 11 Wrzesień 2005 Mnie się tam podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi