Napisano 11 Wrzesień 200519 l Kuchnia dla kolegi, scena powstała w dwa wieczory, chodziło o poskładanie kuchni z szafek z katalogu BRW. Rendering Vray , 1st -Irradiance 2dn-Light Map, Expotential, 1Vray Light + 1Directional. Podchodziłem do tego bez specjalnego zapału, ale spodobało mi się kolorystycznie.Pozdr
Napisano 11 Wrzesień 200519 l Autor Wiem, niestety tak są podłączenia i w żaden inny rozsądny sposób nie da się tej lodówy umiejscowić. Pozdr
Napisano 11 Wrzesień 200519 l Ładna wizka. Rzuca sie w oczy czerwone naczynie na półce, za mocno czerwone. Poza tym ok.
Napisano 11 Wrzesień 200519 l niob bardzo ładnie - tylko perspektywa zniekształcona - ta ściana za lodówką i kuchenką krzywa
Napisano 11 Wrzesień 200519 l a włączyłeś area shadows w direct'ie ? prezentowało by się znacznie lepiej;]
Napisano 11 Wrzesień 200519 l Autor Co do perspektywy to może rzeczywiście, niestety jak to w małych pomieszczeniach zawsze z tym kłopot, camerę potraktowałem modyfikatorem. Co do directa to nie pamiętam, ale spróbuję zobaczyć jaka będzie różnica. Dzięki za komentarze Pozdr
Napisano 11 Wrzesień 200519 l Za wa li ste :P strasznie mi sie podoba :D wg. mnie bardzo udana pracka :) pozdrawiam