Mati_3D Napisano 12 Wrzesień 2005 Napisano 12 Wrzesień 2005 Jak dodac vertexa na wczeniej juz umodelowanej figurze nie znmieaniajac jej ksztaltu :) bo czesto potrebyje takiej opcji ale nie wiem jak mam to robic i jestem orzez to "ograniczony" (nie umyslowo) :P. i jesli mozna to w miare szczegulowo opisac :) ale bez przesady :) z Gory Dzieki za pomoc :)
Mati_3D Napisano 12 Wrzesień 2005 Autor Napisano 12 Wrzesień 2005 Sorka ale mam en prgrmam od 1.5 tyg :) i nie wie gdzie to jest :) jakos moglbys mnie nakierowac ? :) i sory ze tyle problemoow :)
Vorek Napisano 12 Wrzesień 2005 Napisano 12 Wrzesień 2005 jeżeli masz obiekt jako editable poly to w trybie edycji krawędzi jest taka funkcja insert vertex (w coomand panelu lub pod prawym przyciskiem myszy) potem tylko zaznaczasz krawędź gdzie dany vertex ma się pojawić Pozdrawiam
piotrek Napisano 12 Wrzesień 2005 Napisano 12 Wrzesień 2005 oczywiście pod warunkiem, że to max... :)
Mavic Napisano 12 Wrzesień 2005 Napisano 12 Wrzesień 2005 max załóż sobie może topic w stylu max pyta i tam zadawaj takie drobne pytania :)
Rekomendowane odpowiedzi