zoltansz Napisano 3 Lipiec 2003 Napisano 3 Lipiec 2003 A to druga pracka - dokladnie to bawilem sie teksturowaniem i wszystkie uwagi na ten temat bardzo mile beda widziane.
Pablo Napisano 3 Lipiec 2003 Napisano 3 Lipiec 2003 mnie sie podoba :))..texturk tez sa qll...jak juz zrobiles zerzewiala ta zebatke to moze by gdzieniegdzie nie bylo jednego zabka co?? jak juz chcesz tak realistycznie :)) pozdr
Bar_hunter Napisano 3 Lipiec 2003 Napisano 3 Lipiec 2003 Ta pierwsza jest swietna ,a moze na tej drugiej bys dal tez takie rowki (sloje jak w drzewie:P)
rebuzz Napisano 3 Lipiec 2003 Napisano 3 Lipiec 2003 texturki i realizm sa bardzo fajne :) TAk TRZYMAC !!! POZDRO :]:]
Gość Połki Napisano 3 Lipiec 2003 Napisano 3 Lipiec 2003 Fajne texturki! Rozumiem, że ten nowy trub przyszedł na wymianę jakiegoś poprzedniego, zużytego:D Pozdro[piwo]
Dycu Napisano 4 Lipiec 2003 Napisano 4 Lipiec 2003 Według mnie za realizm należy się 6-czka. Chodzi oczywiście o teksturki. Ale z tym ułamanym ząbkiem na drugim trybie mogło by być lepsze. Jak już realistycznie to do bólu.
ttaaddeekk Napisano 4 Lipiec 2003 Napisano 4 Lipiec 2003 w czym to renderowałeś? sprubuj pokompinować z oświetleniem przez hdri to może dodać realizmu, choć ogólnie jest bardzo spoko (takie jest moje zdanie)
Kris_R Napisano 5 Lipiec 2003 Napisano 5 Lipiec 2003 Jak dla mnie ta stara teksturka jest jeszcze do poprawki Tak jednolicie wypadła.. ta rdza i zabrudzenia rozkładają się wszędizie równomiernie... może jakaś maska... i traochę przybrudzeń, więcej spękań... :) To powinno wystarczyć... reszta jest spoko :)
Rekomendowane odpowiedzi