Posted July 3, 200322 yr A to druga pracka - dokladnie to bawilem sie teksturowaniem i wszystkie uwagi na ten temat bardzo mile beda widziane.
July 3, 200322 yr mnie sie podoba :))..texturk tez sa qll...jak juz zrobiles zerzewiala ta zebatke to moze by gdzieniegdzie nie bylo jednego zabka co?? jak juz chcesz tak realistycznie :)) pozdr
July 3, 200322 yr Ta pierwsza jest swietna ,a moze na tej drugiej bys dal tez takie rowki (sloje jak w drzewie:P)
July 3, 200322 yr Fajne texturki! Rozumiem, że ten nowy trub przyszedł na wymianę jakiegoś poprzedniego, zużytego:D Pozdro[piwo]
July 4, 200322 yr Według mnie za realizm należy się 6-czka. Chodzi oczywiście o teksturki. Ale z tym ułamanym ząbkiem na drugim trybie mogło by być lepsze. Jak już realistycznie to do bólu.
July 4, 200322 yr w czym to renderowałeś? sprubuj pokompinować z oświetleniem przez hdri to może dodać realizmu, choć ogólnie jest bardzo spoko (takie jest moje zdanie)
July 5, 200322 yr Jak dla mnie ta stara teksturka jest jeszcze do poprawki Tak jednolicie wypadła.. ta rdza i zabrudzenia rozkładają się wszędizie równomiernie... może jakaś maska... i traochę przybrudzeń, więcej spękań... :) To powinno wystarczyć... reszta jest spoko :)