zoltansz Posted July 3, 2003 Share Posted July 3, 2003 A to druga pracka - dokladnie to bawilem sie teksturowaniem i wszystkie uwagi na ten temat bardzo mile beda widziane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pablo Posted July 3, 2003 Share Posted July 3, 2003 mnie sie podoba :))..texturk tez sa qll...jak juz zrobiles zerzewiala ta zebatke to moze by gdzieniegdzie nie bylo jednego zabka co?? jak juz chcesz tak realistycznie :)) pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bar_hunter Posted July 3, 2003 Share Posted July 3, 2003 Ta pierwsza jest swietna ,a moze na tej drugiej bys dal tez takie rowki (sloje jak w drzewie:P) Link to comment Share on other sites More sharing options...
rebuzz Posted July 3, 2003 Share Posted July 3, 2003 texturki i realizm sa bardzo fajne :) TAk TRZYMAC !!! POZDRO :]:] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Połki Posted July 3, 2003 Share Posted July 3, 2003 Fajne texturki! Rozumiem, że ten nowy trub przyszedł na wymianę jakiegoś poprzedniego, zużytego:D Pozdro[piwo] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dycu Posted July 4, 2003 Share Posted July 4, 2003 Według mnie za realizm należy się 6-czka. Chodzi oczywiście o teksturki. Ale z tym ułamanym ząbkiem na drugim trybie mogło by być lepsze. Jak już realistycznie to do bólu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ttaaddeekk Posted July 4, 2003 Share Posted July 4, 2003 w czym to renderowałeś? sprubuj pokompinować z oświetleniem przez hdri to może dodać realizmu, choć ogólnie jest bardzo spoko (takie jest moje zdanie) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kris_R Posted July 5, 2003 Share Posted July 5, 2003 Jak dla mnie ta stara teksturka jest jeszcze do poprawki Tak jednolicie wypadła.. ta rdza i zabrudzenia rozkładają się wszędizie równomiernie... może jakaś maska... i traochę przybrudzeń, więcej spękań... :) To powinno wystarczyć... reszta jest spoko :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts