Gość cadaver Napisano 14 Wrzesień 2005 Share Napisano 14 Wrzesień 2005 Witam! Przechodząc odrazu do rzeczy: http://free.of.pl/s/szeloszet/reka_low.jpg Nic wielkiego to nie jest, nie mniej jednak chciałem to komuś zaprezentować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 14 Wrzesień 2005 Share Napisano 14 Wrzesień 2005 kości sam malowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Wrzesień 2005 Share Napisano 14 Wrzesień 2005 chyba proporcje leza :) ale mi sie podoba pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrafMax Napisano 15 Wrzesień 2005 Share Napisano 15 Wrzesień 2005 cadaver troche się zapędziłeś z tymi palcami - o trzy za dużo (!) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Pa6L0- Napisano 15 Wrzesień 2005 Share Napisano 15 Wrzesień 2005 mi się podoba..ale czym to jest malowane i na czym?? i co to jest to czerwone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi