TrojkaT Napisano 15 Wrzesień 2005 Share Napisano 15 Wrzesień 2005 jak renderuje to nic nie ma caly ekran renderuje sie niebieski ;) co jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 15 Wrzesień 2005 Share Napisano 15 Wrzesień 2005 stawiam na włączone defaultlights i skylight ... :> pokaz jakies screeny , standardowo "wrozkami nie jestesmy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 15 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2005 jest tak jedno swiatlo target directional light ustawienia standardowe tylko wylaczylem deafault light i dalem GI reszta standard POMOCY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 15 Wrzesień 2005 Share Napisano 15 Wrzesień 2005 daj scene............ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 15 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2005 ok screen ustawienia standardowe tylko default light wylaczone GI wlaczone jeden direct jak widac sory ze takie male nie renderuje mi nawet normalnie przy totalnie standardowych ustawieniach czarny render jest caly ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 15 Wrzesień 2005 Share Napisano 15 Wrzesień 2005 a sproboj wyrenderowac inne ujecie, mozliwe, ze kamera lapie sciane... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 15 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2005 renderuje mi tylko caly obiekt a w srodku nic ;) co jest tam zle materialy czy co ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 15 Wrzesień 2005 Share Napisano 15 Wrzesień 2005 no wez daj wiekszego tego screena po cholere tak zmniejszasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 15 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2005 zmniejszam bo normalnie mi zajmuje 200kb ok tu daje screena od zewnatrz normalnie renderuje na standardwoych ustawieniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 15 Wrzesień 2005 Share Napisano 15 Wrzesień 2005 najlepiej wrzuć scenkę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TrojkaT Napisano 15 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 15 Wrzesień 2005 juz dziala nie wiem co bylo poprostu zaczelo dziala vray mial chyba juz dosc :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi