Gość Andropov Napisano 15 Wrzesień 2005 Share Napisano 15 Wrzesień 2005 Witam na forum. Przedstawiam próbki moich prac. Prosze o komentarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 15 Wrzesień 2005 Share Napisano 15 Wrzesień 2005 Super, podobają mi się. Fajny klimacik, niezła kreska, spoko kolorki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Misztela Napisano 15 Wrzesień 2005 Share Napisano 15 Wrzesień 2005 2 ostatnie pracki poprostu mnie powalily!mam nowa tapete bardzo fajne fajne.te z serii house juz nie sa takie fajne;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BLUKA Napisano 15 Wrzesień 2005 Share Napisano 15 Wrzesień 2005 troche to wszystko "chore" takie nerwowe ale fajne - postac mi sie podoba, łazienka i ten barek ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 16 Wrzesień 2005 Share Napisano 16 Wrzesień 2005 a mi ostatnia z Artmana :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 16 Wrzesień 2005 Share Napisano 16 Wrzesień 2005 z ta piersza babka fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 16 Wrzesień 2005 Share Napisano 16 Wrzesień 2005 ta druga lepsza - ma chociaż twarz :) fajnei wyszło ogółem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Pa6L0- Napisano 16 Wrzesień 2005 Share Napisano 16 Wrzesień 2005 2 i 3 od końca fajny..nie podoba mi się 2 od początku bo niezgodny z perspektywą..ogulnie fajne...to ta "explozja" barw;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bazyl Napisano 16 Wrzesień 2005 Share Napisano 16 Wrzesień 2005 Dobre są te ,w których coś świeci...ale co ja wiem o sztuce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 16 Wrzesień 2005 Share Napisano 16 Wrzesień 2005 http://img349.imageshack.us/img349/817/img0296oj.jpg w sumie najciekawszy rysunek. (to jakiś projekt?) reszta taka sobie. IMHO ciężko załapać o co w tym chodzi. czy można usłyszeć słów kilka o technice wykonania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andropov Napisano 16 Wrzesień 2005 Share Napisano 16 Wrzesień 2005 http://img349.imageshack.us/img349/817/img0296oj.jpg w sumie najciekawszy rysunek. (to jakiś projekt?) reszta taka sobie. IMHO ciężko załapać o co w tym chodzi. czy można usłyszeć słów kilka o technice wykonania? witam. Generalnie całość opiera się na technice mieszanej-biała i czerwona farba oleina zmieszana z kredkami,ołówek, wydrapywanie, czasem akryl.Niekture prace podrasowane w photoshopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andropov Napisano 16 Wrzesień 2005 Share Napisano 16 Wrzesień 2005 tak to projekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Caspik Napisano 16 Wrzesień 2005 Share Napisano 16 Wrzesień 2005 hehe na poczatku jak spojrzalem na pracki to myslalem ze wszystkie w PS zrobiles. No ale coz jezeli naprawde robiles to wszystko farbkami itp to jestem pod wrazeniem ;] Rzeczywiscie ta praca ,ktora wzkazal tweety czyli http://img349.imageshack.us/img349/817/img0296oj.jpg jest najlepsza ze wszystkich. W pierwszej pracy nie podobaja mi sie te odblaski soczewki ;] no to na tyle pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buczer Napisano 16 Wrzesień 2005 Share Napisano 16 Wrzesień 2005 pracujesz w housie czy to projekty na uczelnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 16 Wrzesień 2005 Share Napisano 16 Wrzesień 2005 wow, klimatyczne prace, zwłaszcza przypadły mi do gustu,8my rysunek i ostatni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 16 Wrzesień 2005 Share Napisano 16 Wrzesień 2005 jeszcze tylko małe porównanie: 1. http://img349.imageshack.us/img349/1776/img0363ez.jpg i moja ulubiona babeczka :) 2. http://img349.imageshack.us/img349/817/img0296oj.jpg IMHO brakuje mi ramki (postrępienia) takiej jak w jedynce w tej drugiej pracce. tak dla lepszej kompozycji :) BTW: jeśli to ręczna robota to brawo. autentycznie sądziłem że PS ew. Painter :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Andropov Napisano 16 Wrzesień 2005 Share Napisano 16 Wrzesień 2005 uczelnia i zarazem architektura,w niekturych faktycznie perspektywa cierpi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi