Napisano 4 Lipiec 200321 l heyka :) Namalowalem sobie archetypowa kobiete - Ewe :-) Przyszlo mi do glowy, aby bawiac sie mirrorowaniem zachaczyc nieco o liberalizacje swiatopogladaowa hehe Bo przeciez Adam mogl byc (powiem wiecej! z pewnoscia byl!!! ) kobieta :) pzdr szymon ps. a tu jest obrazek wyjsciowy: http://www.sails.pl/~szymon/images/EWA.jpg
Napisano 4 Lipiec 200321 l Autor hehe - no coz - konkurs pieknosci to nie jest :) ...ale pomysl, ze moga byc np. inteligentne...
Napisano 4 Lipiec 200321 l pracka qll :))) a jak juz sie tak bawiles mirrorem to czemu waz jest jeden/:P?:) pozdr
Napisano 4 Lipiec 200321 l Autor hmmm... no na drugiego weza cos mi zabraklo inwencji... hehe BigLeb: dobrze postawione pytanie :)
Napisano 4 Lipiec 200321 l Autor Painter+momentami PS, na tableciku - czyli w sumie recznie no nie ? :D
Napisano 4 Lipiec 200321 l patrzac na te 2 panie...to przy tej drugiej tylko zmieniles ustawienie rak i to wsyzstko tak? czy calkiem od nowa ja malowales?? pozdr
Napisano 4 Lipiec 200321 l Autor Pablo: jak juz pisalem poczatkowo byla to jedna panna: http://www.sails.pl/~szymon/images/EWA.jpg potem zaczela sie radosna tworczosc mirrorowa:) ...i postalo najpierw cos czego nie pokazalem od razu bo ktos moglby uznac za kryptoreklame - mianowicie w nawiazaniu do pewnej zabawnej kampanii reklamowej przed jakichs 6 lat (pod haslem: Think different) urodzilo sie cos takiego: http://www.sails.pl/~szymon/images/EWA&EWA.jpg czyli proste odbicie plus pare gadgetow :) pozniej przyszla mi do glowy nieco blizsza integracja klonow i usuniecie otoczki reklamowej... przemalowalem wiec raczki, plecy, posladki, wprowadzilem kilka modyfikacji w lewej nodze (przestawilem ja nieco do przodu by zrobic miejsce do stania drugiej pannie), w twarzy i we wlosach... to tyle... Zatem nadal jest to zwykly klon z tym ze w zmienionej nieco wymogami integracji (europejskiej?) pozie :D pzdr szymon
Napisano 4 Lipiec 200321 l Dzieki za wyczerpujaca wypowiedz...na taka wlasnie lczylem :))) pozdr[piwo]
Napisano 4 Lipiec 200321 l mam złudne uczucie że podobne są one obie do bejzbolisty...coś tak mała rodzinka :) co do pracy...to bardzo dobre wykonanie...ciekawe nawet...ale faktem jest że mogły by być ładniejsze...w końcu adam nie był desperatem...tak ja myśle :) pozdro...
Napisano 4 Lipiec 200321 l Nie no super. Bomba. Tylko dałeś ciała z niebieskim światłem ;), no bo jakoś się samo wyklucza.
Napisano 5 Lipiec 200321 l Autor Dzienx Gotham :) Patrzac w tych kategoriach dalem ciala tez z keylight i kierunkiem wiatru hehe :) Przy tego typu zabawie w symetrie nie chodzilo mi jednak o naturalistyczne (zgodne z zasadami fizyki) oswietlenie calosci czy wicherek, a raczej o klimacik - tu dla mnie jednym z glownych jego czynnikow jest ta chamska symetria zlamana tylko kilkoma elementami :) W sumie w ramach kazdego pojedynczego \"modulu\" swiatlo jest konsekwentne. Dopiero przy przejsciu z jednej polowki do drugiej aktywny element (reka) przejmuje oswietlenie polowki (strony lustra ?) po ktorej sie znajduje ... Taka dopisalem sobie do tego filozofie hehehe pozdr szymon
Napisano 5 Lipiec 200321 l Przecież one mają wszystko na swoim miejscu. Nie są garbate, nie są kulawe, mi się podobają... nie wiem o co wam chodzi. Może to nie jest Pamela Anderson z silokonem gdzie popadnie, ale na pierwszy rzut oka widzę kobietę.... ba! Nawet dwie :)) Kaszubas! Kolejna pracka, która cieszy oko, no i ma drugie dno. To już chyba powoli standart jak chodzi o Ciebie :) Brawo! p.s. szkoda, że wąż nie rzuca Cienia... trochę fruwa, wiesz :))
Napisano 5 Lipiec 200321 l Hi, Masz rację, mi tylko chodziło że to niebieskie światło mogło być elementem łamiącym symetrię w sposób wyrafinowany :).
Napisano 10 Lipiec 200321 l Bardzo fajnie to wygląda i nawet niezłe to złudzenie odbicia - tylko ten wąż w poprzednie wersji lwepiej wygladał (gdy zasłaniał nogę panienki [wow][wow][wow][wow][wow] - ale to tylko moje zdanie Giorgione