giorgione Napisano 18 Wrzesień 2005 Napisano 18 Wrzesień 2005 Witam. Pomyślałem troszę o moim poprzednim szkicu że jednak na jego podstawie wykombinuję jakąś pracę związaną z maszynami bojowymi. Poszczególne etapy pracy: Obecny stan: Wieczorem mam zamiar wziąść sie jeszcze za tło i pierwszy plan, miejscami poprawić maszynę. pozdr giorgione
ttaaddeekk Napisano 18 Wrzesień 2005 Napisano 18 Wrzesień 2005 witam w bitwie mysle ze zielono-niebieskie tlo by pasowalo zrob cos takze z ta latarka bo wyglada jak kloda drewna i moze doluz 3 silowniczek od tej lapy do dzioba bardzo fajna praca tylko na 1szy zut oka nie widac co sie dzieje, imho musisz to jescze pokoloryzowac jakies reflexy itp pozdro i powodzenia
giorgione Napisano 19 Wrzesień 2005 Autor Napisano 19 Wrzesień 2005 Za detale też sie wezmę na razie mały upload (ostatnio mam strasznie mało czasu na cokowiek :/ ) pozdr giorgione
giorgione Napisano 19 Wrzesień 2005 Autor Napisano 19 Wrzesień 2005 Ogólnie było takie założenie że dziąłko - najbardziej zbliżony element maszyny bojowej w stosunku do widza miał być bardziej organiczne - jeszcze z nim pokombinuję - na razie mały upload. Jeszcze sporawo do końca pracy mam nadzieję ze w końcu uda mi sie jakś bitewkę zakończyć :) pozdr giorgione
Rekomendowane odpowiedzi