eSHaDeWu Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 mój pierwszy poważny i skończony projekt, zaczęty 2 tygodnie temu, przebieg prac można znaleźć tutaj, wykonanie - 3ds max 6 i mental ray jest kilka rażących niedociągnięć - krzywizny w górnych rogach przedniej szyby, brzydki materiał lamp, felgi, lusterka - niczego nie będę zmieniać, ale jak tylko wypatrzycie cokolwiek ponadto, walcie śmiało - przyda mi się na przyszłość, przy następnym samochodzie. dzięki wszystkim za zainteresowanie wipem i - z góry - za wszelkie uwagi pozdrawiam Edit: no cóż skoro jest tak tragicznie to wracam do wipa (link powyżej) byłbym wdzięczny za jakieś konkretne wskazówki. mam nadzieję w ciągu paru dni wrzucić tu ostateczną wersję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 Witam!! pokaz szary render(czyli bez materialow) i siatke a teraz na temat--> render koszmarny tragiczny itp. :D kolory wogole nie tego lakier tez poprobuj z hdri i cwicz materialy :) a jesli chodzi o model to tez widac krzywizny ale jak mi sie wydaje uczysz sie wiec zycze powodzenia w dalszej nauce pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizz Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 OMFG !! to ma być skonczone ? :| model chyba nie najgorszy ale renderek i wogóle scena czy niby scena to do bani :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 moje rendery sa kiepskie ale twoj to juz chyba przegiecie ? popraw to koniecznie !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 sorry ale to wygląda jak jakaś stara ruska zabawka... tekstury do niczego... nieee... takiej pracy nie wiedziałem, jest do niczego ( nie piszę o modelu ), sorry popraw to, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 18 Wrzesień 2005 Share Napisano 18 Wrzesień 2005 Oj z renderem to zes juz przesadził bo natęzenie swiatła oslepia, no i lakier tez nie zabardzo wyszedł a modelu raczej nie komentuje bo słabo wszytko widze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miwt Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 hehe po co piszecie zeby poprawial?..przeciez chlopak pisze ze to jego 1 model tak na powaznie i nie ma zamiaru juz go popraiwac:p...z tego wyciagnie wnioski napewno kolejny bedzie lepszy..ale napewno postaraj sie nastepnym razem zrobic lepszy render...i lakier...przejzyj sobie tutki namaxie..byl tam jeden z ustawieniami dosc ladnych cieni w mentalu...bodajze byl to tutek jak zrobic stolik...wiec zycze powodzenia i rozowju pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 19 Wrzesień 2005 Share Napisano 19 Wrzesień 2005 Hmm jakby ci to napisac... Zrob go od nowa :]. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi