jasioz Napisano 4 Lipiec 2003 Napisano 4 Lipiec 2003 dopiero zaczynam wiec prosze o wyrozumialosc...:)
Kveldulv Napisano 4 Lipiec 2003 Napisano 4 Lipiec 2003 Witam. Schodki jak schodki !! Mnie się podobają, ale cienie się zbyt ostre. Może byś dodał jeszcze jakiś budynek lub coś (sorka bo kaleczę bo jestem po bibie) dodaj jakieś szczególyu !!
Eko Napisano 5 Lipiec 2003 Napisano 5 Lipiec 2003 2 pietrp zaczyna sie zanim sie konczy pierwsze (chyba rozumiesz o co chodzi). A tak to ladne, tylko troche pusto
rebuzz Napisano 5 Lipiec 2003 Napisano 5 Lipiec 2003 hehe schodki chocby screen z jakiejs gry :P BTW. A poza tym bardzo fajne!!:) POZDRO :]:]
Kris_R Napisano 5 Lipiec 2003 Napisano 5 Lipiec 2003 A więc z wyrozumiałością wyciągnę Ci plusy :) Po pierwsze te cienie świetnie się kładą... szkoda troszkę, że całość nie jest odrobinę bardziej kontrastowa, cienie cieniejsze... ale pomysł oświetlenie jest super ;) Po drugie wszystko szare, tylko te drzwi czerwone ze znaczkiem bio-hazard! Od razu wiadomo o co chodzi :) I po trzecie.. teksturka na glebie jest super, bo nie jest jakoś dziko porozciągana, tylko pasuje skalą do caości... tu też trafiłeś :) Dobre rady wujka Krisa na koniec: - postaraj wię bardziej wyważać detale... jeśli gdzieś je dodajesz, to bierz pod uwagę cały kadr, żeby miejscami nie było tak łyso - urozmaicaj teksturki. Jakieś plamy, odpryski farby, rdza... to dodaje zawsze smaczku :) ogólnie jest dobrze :)
rebuzz Napisano 5 Lipiec 2003 Napisano 5 Lipiec 2003 jak zwykle bardzo wyczerpujaca wypowiedz Kris_R :):) On mi ty po prostu imponuje :P POZDRO :]:]
ttaaddeekk Napisano 5 Lipiec 2003 Napisano 5 Lipiec 2003 No kris_r rządzi cienie jak już pisali inni są spoko. Tylko jakoś pusto:P
Pablo Napisano 5 Lipiec 2003 Napisano 5 Lipiec 2003 moze dasbyl jescze jakies male slubki z lancuhem na tym polu z tylu...to by przypominalo jakis port...wtedy bedzie lepszy klimat:))) pozdr
roball Napisano 8 Lipiec 2003 Napisano 8 Lipiec 2003 yyyyy.. ja tu widze doki !! snieg i doki jeeejjuu.. to bedzie super pracka ;D [lol2] snieg i doki ! snieg i doki ! snieg i doki ! :D
MeG Napisano 8 Lipiec 2003 Napisano 8 Lipiec 2003 ladna pracka klimatem przypomina mi splinter cell :) ciekawy pomysl pare sczegolow by sie prydalo i bylo by jeszcze lepiej :)
boowa Napisano 17 Lipiec 2003 Napisano 17 Lipiec 2003 hehe Meg - level, w którym ma wynieść tego grubasa do furgonetki ;)
Rekomendowane odpowiedzi