Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam.

Schodki jak schodki !! Mnie się podobają, ale cienie się zbyt ostre. Może byś dodał jeszcze jakiś budynek lub coś (sorka bo kaleczę bo jestem po bibie) dodaj jakieś szczególyu !!

Napisano

2 pietrp zaczyna sie zanim sie konczy pierwsze (chyba rozumiesz o co chodzi). A tak to ladne, tylko troche pusto

Napisano

A więc z wyrozumiałością wyciągnę Ci plusy :)

Po pierwsze te cienie świetnie się kładą... szkoda troszkę, że całość nie jest odrobinę bardziej kontrastowa, cienie cieniejsze... ale pomysł oświetlenie jest super ;)

Po drugie wszystko szare, tylko te drzwi czerwone ze znaczkiem bio-hazard! Od razu wiadomo o co chodzi :)

I po trzecie.. teksturka na glebie jest super, bo nie jest jakoś dziko porozciągana, tylko pasuje skalą do caości... tu też trafiłeś :)

Dobre rady wujka Krisa na koniec:

- postaraj wię bardziej wyważać detale... jeśli gdzieś je dodajesz, to bierz pod uwagę cały kadr, żeby miejscami nie było tak łyso

- urozmaicaj teksturki. Jakieś plamy, odpryski farby, rdza... to dodaje zawsze smaczku :)

ogólnie jest dobrze :)

Napisano

moze dasbyl jescze jakies male slubki z lancuhem na tym polu z tylu...to by przypominalo jakis port...wtedy bedzie lepszy klimat:)))

pozdr

Napisano

yyyyy..

ja tu widze doki !!

snieg i doki

jeeejjuu.. to bedzie super pracka ;D

[lol2]

snieg i doki ! snieg i doki ! snieg i doki ! :D

Napisano

ladna pracka klimatem przypomina mi splinter cell :)

ciekawy pomysl pare sczegolow by sie prydalo i bylo by jeszcze lepiej :)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności