Gość slupek Napisano 19 Wrzesień 2005 Napisano 19 Wrzesień 2005 Zna ktos moze program, albo wtyczke do 3ds umozliwiajaca robienie takich ladnych obrazkow 3d do okularow ze szklami czerwono-zielonymi lub czerwono-niebieskimi. Zaznaczam ze chodzi mi o animacje, a nie o pojednycze zdjecie, bo takich programikow to jest mnostwo... Jakies rady albo ulatwienia wykluczajace osobna obrobke kazdej klatki mile widziane ;) Pozdrawiam.
SWRSC Napisano 19 Wrzesień 2005 Napisano 19 Wrzesień 2005 kiedys widzialem tutorial, jak przerobic taki zwykly obrazek na 3D (do okularow) - mozna bez plugina, jedynie PhotoShop wystarczy do tego. Poszukaj na necie tego tutka
Gość slupek Napisano 19 Wrzesień 2005 Napisano 19 Wrzesień 2005 ehhh.... no wlasnie mowie ze chodzi mi bardziej o to zeby zrobic tak animacje... Jak "scalic" recznie 2 obrazki w 1 tak zeby bylo dobrze to ja wiem, poza tym nie ma sensu sie meczyc z tym recznie bo znalazlem programiki ktore robia to automatem... tyle ze tylko dla pojedynczych zdjec, a nie filmow.
Fr3d3k Napisano 19 Wrzesień 2005 Napisano 19 Wrzesień 2005 Jesli by szlo tak latwo przerabiac zwykle filmy na 3d to bym nie musial dziesiatki razy ogladac "T-rex'a" w IMAX'ie
SWRSC Napisano 19 Wrzesień 2005 Napisano 19 Wrzesień 2005 Sorki, nie doczytalem się widocznie tego...
Master Kiełbaster Napisano 20 Wrzesień 2005 Napisano 20 Wrzesień 2005 odpalasz imageready i robisz actiona
Rekomendowane odpowiedzi