Napisano 21 Wrzesień 200519 l Może macie przypadkiem blueprinta Evolution IX ??? Ja szukam i szukam i już mnie dupa boli od siedzenia a nic nie znalazłem ;/
Napisano 21 Wrzesień 200519 l Autor Niema, ja zaczynam watpić że wogóle to znajde, to auto to za wielka nowość, o ile jest już w produkcji. No ale ważne że fotki mam, będę bazować na referencji evolution VIII. Oczywiście zawsze mile widziane to o co prosiłem :)
Napisano 22 Wrzesień 200519 l Autor Bzyku napisał: Filip_87 są są nawet w .ai Co to jest .ai :P A co do lancera X to wogóle inne nie to auto jakie bym chciał :)
Napisano 22 Wrzesień 200519 l proszzz... http://www.smcars.net/forums/index.php?topic=16986.0 po prostu nie były jeszcze przeniesione z działu Blueprint Donations do Mitsubishi, może dlatego nie znalazłeś pozdrawiam P.S. .ai to format plików do Adobe Illustrator, konkretnie chodzi o wektory
Napisano 22 Wrzesień 200519 l Autor możesz napisać jeszcze raz linka. U mnie nie działa, szukałem jeszcze raz ale tego nie znalazłem ;/ dziwne ;/