Kruku Napisano 23 Wrzesień 2005 Napisano 23 Wrzesień 2005 Zrobiłem sobie taki prosty modelik do gry hl wymodelowałem i otexturowałem tylko broń bez rąk. 1563 poly
kurt_hectic Napisano 24 Wrzesień 2005 Napisano 24 Wrzesień 2005 hl :] u kiedy to bylo > a model calkiem calkiem, na tamtejsze standarty./
Kruku Napisano 24 Wrzesień 2005 Autor Napisano 24 Wrzesień 2005 Oczywiście, ale mam roumieć że jest ich za dużo??
Kakrotto13 Napisano 24 Wrzesień 2005 Napisano 24 Wrzesień 2005 Trudno mi powiedziec bo nie wiem jak szczegolowe robia teraz bronie w fps'ach > Poprostu bylem ciekaw w ktorych miejscach zes zuzyl tyle poly :) aha poly reki tez zes liczyl ? aha2 co do pytania o poly to to chyba juz nawyk wiekszosci userow :) albo mi sie tylko tak zdaje ;D
arcade Napisano 24 Wrzesień 2005 Napisano 24 Wrzesień 2005 Please, ludzie, dawajcie siatke na modelu (screen z wiewporta) albo cokolwiek, byleby to nie wyglądało tak jak tutaj - nie mam pojęcia jak wygląda siatka, bo gmatwanina linii jest centralnie nie do odczytania :/ jeżeli chodzi o sam model, to mi się podoba, chociaż imo gdyby miało to o połowę poly mniej wyglądało by tak samo... tekstury też trochę imo za mało detali... No ale nie jest źle, powodzenia dalej :]
Rekomendowane odpowiedzi