sqN Napisano 25 Wrzesień 2005 Napisano 25 Wrzesień 2005 Mam problem, poniewaz niewiem jak zrobic, zeby po przyblizeniu do tekstury terenu byla ona ladna pod wzgledem graficznym, poniewaz wychodza mi takie duze pixele terenu, a to na zblizeniu nie zabardzo wyglada, pomoze ktos ??
Gordy Napisano 25 Wrzesień 2005 Napisano 25 Wrzesień 2005 Jaki soft? Screen proszę? Do czego to ma służyć?
duck Napisano 25 Wrzesień 2005 Napisano 25 Wrzesień 2005 wczoraj taki film na tvnie oglądałem "w sieci pająka" chyba- tam mieli taki programik ;) a na serio to musisz znaleźć texture o większej rozdzielczości. proponowałbym wpisać w google dpi i poczytać.
sqN Napisano 25 Wrzesień 2005 Autor Napisano 25 Wrzesień 2005 no ponizej zamieszczam przykladowa teksture, chodzi mi o to zeby pixele albo rastry byly mniejszenowy.JPG
Filip_87 Napisano 25 Wrzesień 2005 Napisano 25 Wrzesień 2005 Nie jestem specem ale wydaje mi się że jak zmniejszysz model terenu i samą teksture to będzie lepiej wyglądać.....
Marcin Napisano 25 Wrzesień 2005 Napisano 25 Wrzesień 2005 to chyba logiczne ze jak masz za małą texture to przy zblizeniach bedzie rozmazana ?
sqN Napisano 25 Wrzesień 2005 Autor Napisano 25 Wrzesień 2005 to prosze powiedz jak zwiekszyc dana teksture ??
Master Kiełbaster Napisano 25 Wrzesień 2005 Napisano 25 Wrzesień 2005 znaleźć inną większej rozdzielczości?
Rekomendowane odpowiedzi