kru Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 wreszcie mialem czas skonczyc ta scenke zaczalem ja robic gdzies kolo wielkanocy, jak sie zaczynal poprzedni cgchallange. to sie chyba nadaje do dzialu "slow-modelling" ;) duzy moze wiecej: http://voodoo22.webpark.pl/VOODOO-final-highres.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZiBi_PL Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 dziwne ale raczej na plus ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 nawet nawet mozesz pokazac siatke z takiej perspectywy?? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kefas Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 Bardzo fajna, tylko moim zdaniem odrobinę za dużo efektów, odwracają uwagę od bohaterów. Gratulacje z okazji ukończenia tej pracy, ja nie mam pojęcia kiedy będę miał okazje skończyć swoją pracę którą także zacząłem na master&servant :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi