Razon_NW Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 No a to jest jajko jak widac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gedeon Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 Fajne. Mnie się podoba że każdy wykorzystuje kilka sytuacji z tutoriali w jednym renderze. I to jest dla mnie w tej pracy najlepszym rozwiązaniem na udany projekcik. Brawo.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Razon_NW Napisano 26 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 26 Wrzesień 2005 Jajko jest mojego projektu. A jezeli chodzi ci o trawe to kiedys stworzylem ja z tutorialu no i wykorzystalem ja,ale kamien jest moj, zapewniam:) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 trawa i kamień fajne ale reszta... niejest zła ale zbyt mało pokazałeś by oceniać. jajko do wymodelowania trudne nie jest... i te nóżki też. tekstury ok. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 26 Wrzesień 2005 Share Napisano 26 Wrzesień 2005 fajna trawka ale nie widze sensu, przeslania tej scenki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi