Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Chyba moja najlepsza praca. Prosze o komentarze.

Jesli kogos interesuja moje inne projekty zapraszam na http://3dsbar.w.interia.pl

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 1,2k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

narazie bardzo mało, czekam na updaty. ( yyy mam nadzieje ze to nie koniec pracki? :> )

Napisano

no Barracudo trochę za mało tego i powiedz jeszcze co to ma wogóle być??

Napisano

Szczerze mowiac na poczatku mialo to byc mechaniczne oko, odszedlem od tego pomyslu i zorbilem "cos" co mialo poprostu fajnie wygladac. Zamierzeniem pracy niebylo upchanie ekranu elementami , tylko stworzenie jednego prostego elementu i kompozycja w "pruzni". Wolalbym by praca byla oceniana nie pod katem "a co to jest?" tylko raczej pod katem estetycznym i wykonawczym :)

Napisano

To mi przypomina takie urządzenie chyba się nazywało Turbo Max do ćwiczenia nadgarstka chyba służyło, tylko dorób linkę i będziesz miał to:)

Napisano

pod względem wykonania raczej nie ma co oceniać bo nie napracowałeś się za bardzo. Minimalizm też rządzi się swoimi prawami i zrobienie kulki i umiejscowienie jej na scenie to jeszcze nie klucz do sukcesu. Odbicie jest paskudne i zaburza całkowicie kompozycję, kolorów czy materiałów nie ma praktycznie wcale. Nie myślałeś żeby pobawić się światlem i materiałem i zrobić jakąś ciekawą kompozycję ?

Już któryś raz z kolei polecam pracki Adam Guzowskiego "beauty lies in simplicity" zobacz jak wygląda minimalizm :)

Pozdrawiam

Napisano

W koncu znalazla sie osoba ktora konkretnie skomentowala prace :)