GLaD Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 To moja praca ktora wykonalem dosc dawno, na konkurs plastyczny. A wystawiłem ją bo chciałbym poznać opinie grafików na ten temat a nie nauczycieli sztuki. Prosilbym o szczera ocene. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 taka mała, że nie widać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polka dot Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 nigdy nie mogłem pojąć jak można zapomniec wrzucic obrazek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 to potem wyedytuj post zanim spytasz jak to zrobić :] witamy na forum tak btw :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GLaD Napisano 28 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2005 przepraszam z poczatku nie moglem wrzucic jpga bo mi net mulil ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 niestety nie wydzę rendera poza miniaturką... ps. zapoznaj się z regulaminem forum i zmień temat wątku pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GLaD Napisano 28 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2005 niestety nie wydzę rendera poza miniaturką... wystarczy kliknąć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 28 Wrzesień 2005 Share Napisano 28 Wrzesień 2005 jak się nazywa ta konkurencja ze strong menów którą prezentuje ten dark eńdżel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diesbonus Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 to cos za 'aniolem' to skrzydla ?? rozumiem ze tak. Za duzo "szkla". Slabe oswietlenie,wszystko jest za ciemne... generalnie to mocno mi sie nie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość WojciechZ Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 Nie przemawia do mnie ta praca. Nazwa taka troche na siłę. Oświetlenie słabe, za ciemno. Materiały słabe. W czym render? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeus Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 Jakoś dziwacznie to wszystko wygląda... No i fakt, troszke jaśniejszy render moze by się przydal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 raczej słabe... wnętrze może ujdzie, ale postać anioła jest bardzo słaba. skrzydła nie pasują, materiały słabe i te miecze, kompletnie niepotrzebne. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GLaD Napisano 29 Wrzesień 2005 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2005 hmmmm. Praca była robiona jak już wspomniałem dawno, a z tego co pamietam to wtedy nie miałem pojęcia o czymś takim jak final render czy v-rey wiec prawdopodobnie jest to zwykły render........ a te mieczyki i ciężarki też mi sie nie za bardzo podobają..... ale wtedy praca nie byłaby na temat a przecież to miało byc Sumienie... pozdrowiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobo Napisano 29 Wrzesień 2005 Share Napisano 29 Wrzesień 2005 hmm.....jesli by to rozpatrywac w kategorii retro to moze i ok,ale jak na dzisiejsze czasy to...no kupa:Pale,ale dam malego plusa za pomysl:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 Heh, mnie pomysł nie odpowiada. Ja sumienie bym wyraził poprzez mimikę twarzy, nie przez banalną symbolikę. Plastycznie - klapa. to, co jest najważniejsze w KAZDEJ pracy graficznej to pomysł z sensem i kadr, reszta to kwestia dopracowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi