Napisano 28 Wrzesień 200519 l To moja praca ktora wykonalem dosc dawno, na konkurs plastyczny. A wystawiłem ją bo chciałbym poznać opinie grafików na ten temat a nie nauczycieli sztuki. Prosilbym o szczera ocene. :)
Napisano 28 Wrzesień 200519 l to potem wyedytuj post zanim spytasz jak to zrobić :] witamy na forum tak btw :]
Napisano 28 Wrzesień 200519 l Autor przepraszam z poczatku nie moglem wrzucic jpga bo mi net mulil ;)
Napisano 28 Wrzesień 200519 l niestety nie wydzę rendera poza miniaturką... ps. zapoznaj się z regulaminem forum i zmień temat wątku pozdr
Napisano 28 Wrzesień 200519 l Autor niestety nie wydzę rendera poza miniaturką... wystarczy kliknąć :)
Napisano 28 Wrzesień 200519 l jak się nazywa ta konkurencja ze strong menów którą prezentuje ten dark eńdżel?
Napisano 29 Wrzesień 200519 l to cos za 'aniolem' to skrzydla ?? rozumiem ze tak. Za duzo "szkla". Slabe oswietlenie,wszystko jest za ciemne... generalnie to mocno mi sie nie podoba.
Napisano 29 Wrzesień 200519 l Nie przemawia do mnie ta praca. Nazwa taka troche na siłę. Oświetlenie słabe, za ciemno. Materiały słabe. W czym render?
Napisano 29 Wrzesień 200519 l Jakoś dziwacznie to wszystko wygląda... No i fakt, troszke jaśniejszy render moze by się przydal...
Napisano 29 Wrzesień 200519 l raczej słabe... wnętrze może ujdzie, ale postać anioła jest bardzo słaba. skrzydła nie pasują, materiały słabe i te miecze, kompletnie niepotrzebne. pozdr
Napisano 29 Wrzesień 200519 l Autor hmmmm. Praca była robiona jak już wspomniałem dawno, a z tego co pamietam to wtedy nie miałem pojęcia o czymś takim jak final render czy v-rey wiec prawdopodobnie jest to zwykły render........ a te mieczyki i ciężarki też mi sie nie za bardzo podobają..... ale wtedy praca nie byłaby na temat a przecież to miało byc Sumienie... pozdrowiam
Napisano 29 Wrzesień 200519 l hmm.....jesli by to rozpatrywac w kategorii retro to moze i ok,ale jak na dzisiejsze czasy to...no kupa:Pale,ale dam malego plusa za pomysl:)
Napisano 30 Wrzesień 200519 l Heh, mnie pomysł nie odpowiada. Ja sumienie bym wyraził poprzez mimikę twarzy, nie przez banalną symbolikę. Plastycznie - klapa. to, co jest najważniejsze w KAZDEJ pracy graficznej to pomysł z sensem i kadr, reszta to kwestia dopracowania.