Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

To moja praca ktora wykonalem dosc dawno, na konkurs plastyczny. A wystawiłem ją bo chciałbym poznać opinie grafików na ten temat a nie nauczycieli sztuki.

Prosilbym o szczera ocene. :)

Sumienie.jpgSumienie.jpg

• Odpowiedzi 14
  • Wyświetleń 1,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

to potem wyedytuj post zanim spytasz jak to zrobić :] witamy na forum tak btw :]

Napisano
  • Autor

przepraszam z poczatku nie moglem wrzucic jpga bo mi net mulil ;)

Napisano

niestety nie wydzę rendera poza miniaturką...

ps. zapoznaj się z regulaminem forum i zmień temat wątku

pozdr

Napisano
  • Autor

niestety nie wydzę rendera poza miniaturką...

wystarczy kliknąć :)

Napisano

to cos za 'aniolem' to skrzydla ?? rozumiem ze tak. Za duzo "szkla". Slabe oswietlenie,wszystko jest za ciemne...

generalnie to mocno mi sie nie podoba.

Napisano

Nie przemawia do mnie ta praca. Nazwa taka troche na siłę. Oświetlenie słabe, za ciemno. Materiały słabe. W czym render?

Napisano

Jakoś dziwacznie to wszystko wygląda... No i fakt, troszke jaśniejszy render moze by się przydal...

Napisano

raczej słabe... wnętrze może ujdzie, ale postać anioła jest bardzo słaba. skrzydła nie pasują, materiały słabe i te miecze, kompletnie niepotrzebne. pozdr

Napisano
  • Autor

hmmmm. Praca była robiona jak już wspomniałem dawno, a z tego co pamietam to wtedy nie miałem pojęcia o czymś takim jak final render czy v-rey wiec prawdopodobnie jest to zwykły render........ a te mieczyki i ciężarki też mi sie nie za bardzo podobają..... ale wtedy praca nie byłaby na temat a przecież to miało byc Sumienie...

pozdrowiam

Napisano

hmm.....jesli by to rozpatrywac w kategorii retro to moze i ok,ale jak na dzisiejsze czasy to...no kupa:Pale,ale dam malego plusa za pomysl:)

Napisano

Heh, mnie pomysł nie odpowiada. Ja sumienie bym wyraził poprzez mimikę twarzy, nie przez banalną symbolikę. Plastycznie - klapa. to, co jest najważniejsze w KAZDEJ pracy graficznej to pomysł z sensem i kadr, reszta to kwestia dopracowania.

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności