Napisano 29 Wrzesień 200519 l Jesteśmy studentami informatyki z Poznania i poszukujemy kogoś, kto pomógł by nam w naszym projekcie. Chodzi o zrobienie GRY(raczej demka) w klimatach rpg/fantasy, opartej o własny silnik openGL. Mamy już opracowane kilka rzeczy: cienie.. normal-mapping, konwersja modeli z 3ds max itp... Chodzi dokładnie o low-poly modeling + mapy normalne, teksturowanie, jakieś concept arty... cokolwiek co może sie przydać. Jeśli jesteś zainteresowany, proszę skontaktuj się ze mną mailowo lub na gg!
Napisano 29 Wrzesień 200519 l ciekawie to zabrzmialo, cienie, normal maping i eksport modeli macie juz opracowany, ale samych modeli i normal map jeszcze nie? :)
Napisano 29 Wrzesień 200519 l no i co ?. juz zaczynasz sie czepiac omG!!! :[ ps.nie odezwe sie do was :[ ./szkola zabija :[
Napisano 29 Wrzesień 200519 l Odp1 : UAM; Odp2: Oczywiście mamy kilka modeli - ja troche robie w 3ds max-ie, ale chodzi nam o kogoś kto zrobiłby to w miare PROFESJONALNIE i szybko... zresztą chyba nie musze tłumaczyć :-].
Napisano 1 Październik 200519 l Nie musicie miec przeciez modeli jak HL2. Zreszta tam, obiekty sa proste. Nadrabiaja tekstura. Ja z kolegami teraz sie bornilem i tez pisalem projekt Virtual Reality, sieciowy. Zobaczcie w watku - CODENAME ERROR. Jesli chcecie naszego grafika moge p[odac do niego namiary ale napiszcie czy chcecie. Zycze powodzenia. Intoxicate - to fakt, 1 model kosztuje u grafikow okolo 100-300 zł. A tutaj panowie sie cenia oj cenia.....
Napisano 3 Październik 200519 l jajestem młodym ale już trszke doświadczkonym grafikiem...potrafię dobrze poruszać się po cinemie 4D...JAK COŚ TO ODEZWIJCIE SIĘ NA GG... 4614024 jak chcecie....pozdro
Napisano 3 Październik 200519 l Hm... pomimo wszystko licze na czyiś zapał i pasje (bez motywacji finansowej :-P ). Wrazie czego sam moge zrobić modele... tyle, że nie mam tyle czasu i jescze musiałbym się poduczyć kilku rzeczy
Napisano 3 Październik 200519 l a btw. chciałbym żeby postacie były dość złożone ok. 3-5 tys. poly + ładne normal maps ... niewiem czy engine to udźwignie.. ale do czegoś trzeba dążyć, pozatym grafa będzie priorytetem w tym projekcie