nielot007 Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 Nie wiem czy to news ja sie dopiero teraz dowiedzialem teraz (z okazji 10 urodzin) skrzynki w wp maja pojemnosc 3GB najwiecej w polsce WP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 tani chwyt reklamowy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 kto to wykorzysta? ja nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 a czy to na stałe czy tylko na jakis czas ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shogun 3D Napisano 30 Wrzesień 2005 Share Napisano 30 Wrzesień 2005 Jak ktoś jest redaktorem gazety, to to wykorzysta, bo codziennie do takiej redakcji spływa masa plików, ale zwykły user raczej tego nie zużyje, chyba, że lubi spam kolekcjonować (np durne łańcuszki albo pps - y). Ale dobrze wiedzieć o zjawisku w ogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi