kruger Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 ta praca powstała w oparciu o pracę pana Andrzeja Mleczko tak bardzo mi się spodobała jego humorystyka że postanowiłem to uwiecznić w maxie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 woda to 3d? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruger Napisano 2 Październik 2005 Autor Share Napisano 2 Październik 2005 tak wszystko jest wymodelowane z wyjątkiem tła i deszczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 lipna teksturka koczkodanów, reszty nie da się ocenić bo nie widać :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Busiu Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 No spoko, zakoncze to tekstem jednej z piosenek.... "czy ktos widział dziub dziuba czy ktos wie gdzie on jest..." :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 A kto widział dziub dziuba jak wygląda dziub dziub komu w końcu się uda odpiowiedzieć jak z nut czy to fruwa czy lata czy ma dzioba czy dziub czy ktoś widział dziub dziuba gdzie sie schował dziub dziub TO JA JESTEM DZIUB DZIUB ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 ha ha pamietam dzib dziuba, taka swiezosc po komunie hyhy, przeszywany reklamami to pan Wolodyjowski a to pani Wolodyjowska(polena czy jakos tak), jeszcze byl Pan tik-tak(wiesniak ktory mial monopol na dobranocke) ale ja tu nie otym... fajny klimat trzyma lajba, ale w polaczyeniu z dziobakami sie nie klei :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 pracka, kiepska ale zartobliwa :) co do wykonania to ciemno, textury b. słabe, render równierz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeus Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 E tam , JunioR sie niezna :P Hehe. Nie no niejest rewelacyjnie , ale ... ...te zwierzaki są slodkie :) . A tak na powarznie to wogole niepasują do reszty tla ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobo Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 fajny pomysl ale kiepskie wykonanie(te koczkodany...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gromateist Napisano 6 Październik 2005 Share Napisano 6 Październik 2005 Pracka taka sobie ale tekst zajefajny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-M@RTIN- Napisano 10 Październik 2005 Share Napisano 10 Październik 2005 Tekst Spoko. ale koczkodany, maja za jasne kolory w porównianiu z reszta, i ta woda jakas taka dziwna (nie widac zeby była burza, i dziwna texturka). :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi