kruger Napisano 2 Październik 2005 Napisano 2 Październik 2005 przez własne mieszkanie to już chyba każdy przeszedł z linijką w ręku pozdrawiam
xeav Napisano 2 Październik 2005 Napisano 2 Październik 2005 render możnaby było jeszcze poprawić jest dobrze 7.5/10
kruger Napisano 2 Październik 2005 Autor Napisano 2 Październik 2005 he he "tekstura foteli" takie kupiłem co mam reklamować :) pozdrawiam
Marcin Napisano 2 Październik 2005 Napisano 2 Październik 2005 namysl sie .. albo robisz oswietlenie dzienne albo nocne bo te dwie rzeczy w wiekszosci przypadkach powoduja wielki szit jak sie odpowiednio uzyje jak zwykle za oknem expozycja jest jak by tam była noc a powinno byc przepalone i to nawet ostro duzo minusów bym jeszcze wypisywal , cwicz dalej .. wazne ze zaczales
piotrek Napisano 2 Październik 2005 Napisano 2 Październik 2005 Nie jest tak źle, poza tym, co poprzednicy wymienili :] Panele masz dobrze ułożone? O ile wiem (mogę się mylić) to układa się je prostopadle do ściany, w której znajduje się okno.
asfalton Napisano 2 Październik 2005 Napisano 2 Październik 2005 no to co Marcin wymienil, zastanow sie czy dzien czy noc, ale tak czy siak render jest czysty bez artefaktow :)
ReflectVision Napisano 3 Październik 2005 Napisano 3 Październik 2005 Panele masz dobrze ułożone? O ile wiem (mogę się mylić) to układa się je prostopadle do ściany, w której znajduje się okno. dobrze ma ulozone , muszą byc olozone prostopadle do drzwi zeby je mozna bylo przyciac i dać prob , paneli wzdłuż sie nie tnie ;) pozdrawiam
Kuciel Napisano 3 Październik 2005 Napisano 3 Październik 2005 niezle ale do poprawy materialy (firanka-zachowuje sie jak by byla ze szkla widac to na koncach, material foteli-nienaturalny do poprawy mapowanie) do tego jeszcze oswietlenie, skoro jest dzien to po co kinkiet sie swieci ?? i ogolnie ustawieniami sie "pobaw" tzn poszukaj rozwiazania jak zwiekszyc realizm, i wyczysc sufit albo niech mieszkancy tyle nie pala :)
lobo Napisano 3 Październik 2005 Napisano 3 Październik 2005 robienie nocy z dnia to jest blad napewno:/no i te firanki...dziwne:Pa tak pozatym to super wyszlo:D
mkk3a Napisano 5 Październik 2005 Napisano 5 Październik 2005 dobrze ma ulozone , muszą byc olozone prostopadle do drzwi zeby je mozna bylo przyciac i dać prob , paneli wzdłuż sie nie tnie ;) pozdrawiam nie, dłuższe szpary powinny być prostopadle do okno, aby ich nie było widać (tych szpar). przyczepię się jeszcze do grzejnika - te pionowe wglębienia (nie wiem czy to się jakoś zwie - w starych to były po prostu żeberka) są za wąskie. Przynajmniej w moim re rowki mają jakieś 2-3 cm i innych grzejnikow nie widziałem. Czyżby lenistwo? :)
kruger Napisano 9 Październik 2005 Autor Napisano 9 Październik 2005 mkk3a, rany z tymi grzejnikami to mnie zabiłeś na maxa :D ale masz rację (lenistwo) :) ale najbardziej mnie wkurza że tak ze światła jeszcze kuleję
Ewelina Napisano 12 Październik 2005 Napisano 12 Październik 2005 świetny pokoik, napewno było dużo roboty, brawo!
KoMic Napisano 8 Listopad 2005 Napisano 8 Listopad 2005 witam, jak dla mnie to okno i to co jest za mnim jest wpozatku, przeciez jak wygladacie przez takie u siebie w domu to chyba widac cos, a nie tylko biale swiatlo, fakt ze moze ciut jasniej, ale nie za bardzo, pozdro
Taras Napisano 8 Listopad 2005 Napisano 8 Listopad 2005 Duzo rzeCej krOry nie pasujE jedna do drugej, niewem nawet dla czego przeznaczony jest pokOj. Stjana gdze okno muzi bycz Ciemna , jezeli na dworze dzen.
JohnZi Napisano 8 Listopad 2005 Napisano 8 Listopad 2005 :D:D no koment ---^ Ja w pokoju mam panele rownolegle z drzwiami i oknem, o w koncu dobrze czy nie? Powiedz czemu masz zapalone swiatla?
MonsterDream Napisano 8 Listopad 2005 Napisano 8 Listopad 2005 bardzo ładnie :) nie podoba mi się widok przez okno ;p
Terminator3D Napisano 8 Listopad 2005 Napisano 8 Listopad 2005 oświetlenie dezorientuje, bo niewiadomo co oświetla scenę czy żyrandol czy przez okno światło wpada czy może to ta lampeczka po prawe ;-) Pozatym to textura kanap jakaś dziwna - wyglądają na płaskie i firanka jak przez nią widać okno, to wygląda jak aluminiowa. Pozatym całkiem miło Pozdro
paimei Napisano 8 Listopad 2005 Napisano 8 Listopad 2005 ogolnie cos ta sofa dziwnie wyglada i wydaje mi sie ze podobny render juz kiedys widzialem ale coz moge powiedziec: sam by tego lepiej nie zrobil. mimo wszytsko podoba mi sie:)
Rekomendowane odpowiedzi