Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

namysl sie .. albo robisz oswietlenie dzienne albo nocne bo te dwie rzeczy w wiekszosci przypadkach powoduja wielki szit jak sie odpowiednio uzyje

jak zwykle za oknem expozycja jest jak by tam była noc a powinno byc przepalone i to nawet ostro

duzo minusów bym jeszcze wypisywal , cwicz dalej .. wazne ze zaczales

Napisano

Nie jest tak źle, poza tym, co poprzednicy wymienili :]

Panele masz dobrze ułożone? O ile wiem (mogę się mylić) to układa się je prostopadle do ściany, w której znajduje się okno.

Napisano
Panele masz dobrze ułożone? O ile wiem (mogę się mylić) to układa się je prostopadle do ściany, w której znajduje się okno.

dobrze ma ulozone , muszą byc olozone prostopadle do drzwi zeby je mozna bylo przyciac i dać prob , paneli wzdłuż sie nie tnie ;) pozdrawiam

Napisano

niezle ale do poprawy materialy (firanka-zachowuje sie jak by byla ze szkla widac to na koncach, material foteli-nienaturalny do poprawy mapowanie) do tego jeszcze oswietlenie, skoro jest dzien to po co kinkiet sie swieci ?? i ogolnie ustawieniami sie "pobaw" tzn poszukaj rozwiazania jak zwiekszyc realizm, i wyczysc sufit albo niech mieszkancy tyle nie pala :)

Napisano
dobrze ma ulozone , muszą byc olozone prostopadle do drzwi zeby je mozna bylo przyciac i dać prob , paneli wzdłuż sie nie tnie ;) pozdrawiam

nie, dłuższe szpary powinny być prostopadle do okno, aby ich nie było widać (tych szpar).

przyczepię się jeszcze do grzejnika - te pionowe wglębienia (nie wiem czy to się jakoś zwie - w starych to były po prostu żeberka) są za wąskie. Przynajmniej w moim re rowki mają jakieś 2-3 cm i innych grzejnikow nie widziałem.

Czyżby lenistwo? :)

Napisano

mkk3a, rany z tymi grzejnikami to mnie zabiłeś na maxa :D

ale masz rację (lenistwo) :)

ale najbardziej mnie wkurza że tak ze światła jeszcze kuleję

Napisano

witam, jak dla mnie to okno i to co jest za mnim jest wpozatku, przeciez jak wygladacie przez takie u siebie w domu to chyba widac cos, a nie tylko biale swiatlo, fakt ze moze ciut jasniej, ale nie za bardzo, pozdro

Napisano

Duzo rzeCej krOry nie pasujE jedna do drugej, niewem nawet dla czego przeznaczony jest pokOj. Stjana gdze okno muzi bycz Ciemna , jezeli na dworze dzen.

Napisano

oświetlenie dezorientuje, bo niewiadomo co oświetla scenę czy żyrandol czy przez okno światło wpada czy może to ta lampeczka po prawe ;-)

Pozatym to textura kanap jakaś dziwna - wyglądają na płaskie i firanka jak przez nią widać okno, to wygląda jak aluminiowa. Pozatym całkiem miło

Pozdro

Napisano

ogolnie cos ta sofa dziwnie wyglada i wydaje mi sie ze podobny render juz kiedys widzialem ale coz moge powiedziec: sam by tego lepiej nie zrobil. mimo wszytsko podoba mi sie:)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności