kruger Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 przez własne mieszkanie to już chyba każdy przeszedł z linijką w ręku pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xeav Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 render możnaby było jeszcze poprawić jest dobrze 7.5/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muody Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 wszystko pięknie poza teksturą foteli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruger Napisano 2 Październik 2005 Autor Share Napisano 2 Październik 2005 he he "tekstura foteli" takie kupiłem co mam reklamować :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 namysl sie .. albo robisz oswietlenie dzienne albo nocne bo te dwie rzeczy w wiekszosci przypadkach powoduja wielki szit jak sie odpowiednio uzyje jak zwykle za oknem expozycja jest jak by tam była noc a powinno byc przepalone i to nawet ostro duzo minusów bym jeszcze wypisywal , cwicz dalej .. wazne ze zaczales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 Nie jest tak źle, poza tym, co poprzednicy wymienili :] Panele masz dobrze ułożone? O ile wiem (mogę się mylić) to układa się je prostopadle do ściany, w której znajduje się okno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asfalton Napisano 2 Październik 2005 Share Napisano 2 Październik 2005 no to co Marcin wymienil, zastanow sie czy dzien czy noc, ale tak czy siak render jest czysty bez artefaktow :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ReflectVision Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 Panele masz dobrze ułożone? O ile wiem (mogę się mylić) to układa się je prostopadle do ściany, w której znajduje się okno. dobrze ma ulozone , muszą byc olozone prostopadle do drzwi zeby je mozna bylo przyciac i dać prob , paneli wzdłuż sie nie tnie ;) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 niezle ale do poprawy materialy (firanka-zachowuje sie jak by byla ze szkla widac to na koncach, material foteli-nienaturalny do poprawy mapowanie) do tego jeszcze oswietlenie, skoro jest dzien to po co kinkiet sie swieci ?? i ogolnie ustawieniami sie "pobaw" tzn poszukaj rozwiazania jak zwiekszyc realizm, i wyczysc sufit albo niech mieszkancy tyle nie pala :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lobo Napisano 3 Październik 2005 Share Napisano 3 Październik 2005 robienie nocy z dnia to jest blad napewno:/no i te firanki...dziwne:Pa tak pozatym to super wyszlo:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 5 Październik 2005 Share Napisano 5 Październik 2005 dobrze ma ulozone , muszą byc olozone prostopadle do drzwi zeby je mozna bylo przyciac i dać prob , paneli wzdłuż sie nie tnie ;) pozdrawiam nie, dłuższe szpary powinny być prostopadle do okno, aby ich nie było widać (tych szpar). przyczepię się jeszcze do grzejnika - te pionowe wglębienia (nie wiem czy to się jakoś zwie - w starych to były po prostu żeberka) są za wąskie. Przynajmniej w moim re rowki mają jakieś 2-3 cm i innych grzejnikow nie widziałem. Czyżby lenistwo? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruger Napisano 9 Październik 2005 Autor Share Napisano 9 Październik 2005 mkk3a, rany z tymi grzejnikami to mnie zabiłeś na maxa :D ale masz rację (lenistwo) :) ale najbardziej mnie wkurza że tak ze światła jeszcze kuleję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ewelina Napisano 12 Październik 2005 Share Napisano 12 Październik 2005 świetny pokoik, napewno było dużo roboty, brawo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KoMic Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 witam, jak dla mnie to okno i to co jest za mnim jest wpozatku, przeciez jak wygladacie przez takie u siebie w domu to chyba widac cos, a nie tylko biale swiatlo, fakt ze moze ciut jasniej, ale nie za bardzo, pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taras Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 Duzo rzeCej krOry nie pasujE jedna do drugej, niewem nawet dla czego przeznaczony jest pokOj. Stjana gdze okno muzi bycz Ciemna , jezeli na dworze dzen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 :D:D no koment ---^ Ja w pokoju mam panele rownolegle z drzwiami i oknem, o w koncu dobrze czy nie? Powiedz czemu masz zapalone swiatla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MonsterDream Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 bardzo ładnie :) nie podoba mi się widok przez okno ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Terminator3D Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 oświetlenie dezorientuje, bo niewiadomo co oświetla scenę czy żyrandol czy przez okno światło wpada czy może to ta lampeczka po prawe ;-) Pozatym to textura kanap jakaś dziwna - wyglądają na płaskie i firanka jak przez nią widać okno, to wygląda jak aluminiowa. Pozatym całkiem miło Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paimei Napisano 8 Listopad 2005 Share Napisano 8 Listopad 2005 ogolnie cos ta sofa dziwnie wyglada i wydaje mi sie ze podobny render juz kiedys widzialem ale coz moge powiedziec: sam by tego lepiej nie zrobil. mimo wszytsko podoba mi sie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi