Marcin_ps Napisano 9 Lipiec 2003 Share Napisano 9 Lipiec 2003 Nsx, Łos są w trakcie kończenia ale nie byłbym sobą :D gdybym nie zaczoł czegoś nowego no to lecimy z nyską . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoS Napisano 9 Lipiec 2003 Share Napisano 9 Lipiec 2003 Ukradles mi pomysł :D:D:D:D ale narazie git nie spartol :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honzik Napisano 9 Lipiec 2003 Share Napisano 9 Lipiec 2003 hehe Nyska - - pewnie stoi pod twoim blokiem he he - zgadłem? - - - dobra robota jak na razie[piwo] - - pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 9 Lipiec 2003 Share Napisano 9 Lipiec 2003 jesli Nyska to i stary dobry LAKIER :D:D..bo taki blyszczacy nigdy nie widzialem na real w tym samochodze :D:D pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 9 Lipiec 2003 Share Napisano 9 Lipiec 2003 narazie spoko tylko ten lakier zmien... :D a kola mi sie podobaja tak jak narzzie model :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 9 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2003 oh jak ladnie :) .Lakier jest tylko dlatego ze znudzily mi sie probne renderingi bez materialow ( \"karton\" ) a lakier moze bedzie nawet pordzewialy tam gdzie powinien ale to sie jeszcze okaze.Jesli chodzi o model to jak by cos mi nie gralo na blueprintach to schodze przed blok i sobie sprawdzam ( honzik masz u mnie [piwo] za spostrzegawczosc ) ubdejt niebawem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swietlik Napisano 9 Lipiec 2003 Share Napisano 9 Lipiec 2003 Jak robisz ze wzoru spod bloku to napewno będzie dużo rdzy, że tak powiem BARDZO DUŻO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 9 Lipiec 2003 Share Napisano 9 Lipiec 2003 a te uszczelki przy szybach nie sa za duze? tzn nie za bardzo wystaja?? czy co to w ogole jest?:] pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 9 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2003 Pablo thx za pomoc przy delate :) a co do uszczelek sa takie jak powinny przynajmnije ta pod blokiem takie ma :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 9 Lipiec 2003 Share Napisano 9 Lipiec 2003 nysa nie jest bardziej okrągła w życiu jechałem tylko jedną - policyjną :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dycu Napisano 9 Lipiec 2003 Share Napisano 9 Lipiec 2003 Właśnie te uszczelki mi się podobają :). Dają temu samochodzikowi MOCY. Oby tak dalej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swietlik Napisano 10 Lipiec 2003 Share Napisano 10 Lipiec 2003 Nyska fajna, jeszcze gdyby zrobić ją na niebiesko, dużo rdzy i postawić obok kilku panów w niebieskich mundurach z napisem: Polska policja dostanie nowe samochody. [rotfl][rotfl] :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoS Napisano 10 Lipiec 2003 Share Napisano 10 Lipiec 2003 Swietlik ok :) FAjowski pomysl tylko ja bym na Nysce dal napis demon predkosci - MO do boju :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swietlik Napisano 10 Lipiec 2003 Share Napisano 10 Lipiec 2003 ZOMO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 10 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2003 Perspektywa nyski milicyjnej jest kuszaca podobnie jak karetki :) ale chyba bedzie to tradycyjny model nyski bo te inne to maja wiele dodatkow przy ktorych nie chce mi sie dlubac :P a wieczorkiem jakis ubdejt dam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 10 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2003 jak narazie malutki ubdejt wieczorem moze cos wiecej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 10 Lipiec 2003 Share Napisano 10 Lipiec 2003 nieźle, proponuję zrobić z niej HotRoda [rotfl2] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoS Napisano 10 Lipiec 2003 Share Napisano 10 Lipiec 2003 [lol][lol][lol][lol][lol][lol][lol][lol][lol][lol][lol][lol][lol][lol][lol][lol][lol][lol][lol][lol][lol][lol] Loozack nie przeginaj cwaniaku tylko sam zrob HotRoda :):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 10 Lipiec 2003 Share Napisano 10 Lipiec 2003 niezle sie zapowiada,,stuninguj ja na hardcore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uncle Napisano 10 Lipiec 2003 Share Napisano 10 Lipiec 2003 wygloda jak resorak:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 10 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2003 to tak milicja odpada karetka tez HotRoda i Hardcore tez :P bedzie najnormalniejsza jeszcze na chodzi nyska.Kolejny maly ubdejt lusterko.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 10 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2003 bedzie reszta to moze straci ten wyglad resoraka a jak nie to jak ladnie wyjdzie jako resorak mi to nie przeszkadza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swietlik Napisano 10 Lipiec 2003 Share Napisano 10 Lipiec 2003 Może budke z lodami z tego zrobić i taki sielankowy klimacik...... do przemyśleń [rotfl][lol][rotfl][lol][rotfl] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 11 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2003 Swietlik ty to masz pomysly :P zrobilem render z innej kamerki i juz nie wyglada jak resorak dodalem trochu asfaltu na dol i robi sie calkiem przyjemnie ale to dopiero za jakis czas dzis paskudna pogoda wiec moze cos wieczorem wrzuce.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 11 Lipiec 2003 Share Napisano 11 Lipiec 2003 Moge zobaczyc siateczke?? I pytanko: po co teraz robisz klamki, lusterka i takie tam inne gadzety?? pzodr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 11 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2003 Siateczka juz leci ( nie jest idealna :) ) ale wiecie ze sie ucze a co do dodatkow to malo zrobienie ich czasu zajmuje a narazie jeszcze chce mi sie je robic wiec wole miec gotowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChaoS Napisano 11 Lipiec 2003 Share Napisano 11 Lipiec 2003 NO loozacko czekam na dalsze efecty pracy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sikham Napisano 11 Lipiec 2003 Share Napisano 11 Lipiec 2003 skąd masz printy nyski ?? zamieść je jak sie da :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 11 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2003 jakis czas temu je na necie znalazlem ale nie pamietam gdzie :( oto one. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 11 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2003 malutki ubdejt bo malo czasu na maxa :( + szybka zmiana kolorkow w ps :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość AcidBoyXL Napisano 11 Lipiec 2003 Share Napisano 11 Lipiec 2003 no wiec chyba masz kola za male i ta poprzeczka na przedniej szybie za szeroka, postaraj sie oddac klimat tego samochodu, ten lakier kompletnie to psuje, pozatym narazie ok, fajny pomysl, czekam na updaty [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 11 Lipiec 2003 Share Napisano 11 Lipiec 2003 nyski chyba zaawsze byly ciemno zielone lub niebieskie prawda?? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 11 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2003 wiec tak kola sa dobre wieksze nie beda bo sa takie jak na printach co do belki to na printach jest taka jak na renderach na obrazkach jeszcze inna czekam az przyjedzie ta moja spodbloku to sprawdze na real kolor to tylko taka zabawa a zostaje ten co jest czyli niebieski ewentulanie bedzie jasniejszy + obtarcia rdza - to odbicie bedzie bardziej matowy to tyle jak dorwe maxa dzis jeszcze to wrzuce drzwi odsuwane boczne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 27 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2003 ahhhhh odrazu lepiej sie robi jak maxa wlacze :) to juz 2 tygodnie jak nic tu nie dawalem a dzis troszku zrobilem wieczorkiem moze cos wiecej ale goraco jest wiec nie wiem jak to bedzie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 27 Lipiec 2003 Share Napisano 27 Lipiec 2003 hmm mam wrazenie jakby ta nyska byla troche za szeroka...wyprowadz mnie z bledu \"?! pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC-Maxim Napisano 27 Lipiec 2003 Share Napisano 27 Lipiec 2003 Fajna Nyska !! Popracuj troche nad modelem zeby kztalty byly bardziej podobne ... ale ogolnie spox [yes] Kolka sa zeczywiscie jakies male ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 27 Lipiec 2003 Share Napisano 27 Lipiec 2003 hmm, no rzeczywiście trochę szeroka... :| ale ogólnie jest fajnie, cieszę sie, że powróciłes do tego projektu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 27 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2003 to tak moze to dlatego te dziwne fatamorgany :) ze to zle to i tamto bo moze nie jest skonczona jeszcze w maxie szerokosc wyglada tak czyli spox a co do oponek to jak dam wieksze to robi sie zniej bigfoot :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 30 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2003 little ubdejt odchudzilem ja troszku ( czy nie zabardzo ? ) i zabieram sie do dodawanie pierdulek a pozniej srodek :) ,a i renderki narazie bez materialow bo mi na czasie zalezy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beeper Napisano 30 Lipiec 2003 Share Napisano 30 Lipiec 2003 jakas taka za bardzo jajowata i za wysoka ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 30 Lipiec 2003 Share Napisano 30 Lipiec 2003 no no ql ql :)))...a co ze srodkiem? bedziesz latal na dwor i patrzyl jaki ma srodek?:D pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 30 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2003 jajko znowu jak nie zaszeroka jak nie zamale kulka to znowu jajowata co chwile cos nowego wymyslacie jeszcze jej brakuje tylka narazie go nie ma a co do szczegolow to jak bede cos potrzebowal to lukne na te pod blokiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 30 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2003 kolejny maly updejt :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 30 Lipiec 2003 Share Napisano 30 Lipiec 2003 jak dla mnie full wypas :D tylko te przednie okna mi jakos tak nie pasują... :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 30 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2003 kolejny ubdejcik pogoda paskudna wiec trzeba nadrabiac :).Co dokladnie nie jest ok w oknach ?? z tych listw zrezygnowalem bo jakos nie pasuja zreszta nie wszystkie nyski je maja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 30 Lipiec 2003 Share Napisano 30 Lipiec 2003 no te uszczelki wydają mi się za wielkie, ale może według blueprintów jest ok, ale poza tym jest spoko, świetne wykonanie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 31 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2003 na bluprintach tak dokladnie tego nie widac lepiej na zdjeciach i real ale jak juz bedzie poskladana do kupy to wtedy poprawie te srodkowa :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 31 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2003 ooo nowe kolorki forum :) przyjemniej sie zrobilo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 31 Lipiec 2003 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2003 little ubdejt ( plakietka nysy + okienko + mala listwa ) narazie tyle jutro moze cos wiecej chyba wycieraczki :)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC-Maxim Napisano 31 Lipiec 2003 Share Napisano 31 Lipiec 2003 EXTRA NYSKA !! Tylko dla mnie wyglada jakby przy koncu byla wezsza ... w miejscu tylnego kola ... [spox] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi