Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Marcin_ps, widziałem dzisiaj Nyskę (ale mnie szczęście spotkało :D) i te uszczelki na przedniej szybie były jednak węższe... Trzymaj się [piwo]

• Odpowiedzi 106
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Patrzylem na te rendery i patrzylem i caly czas, mimo ze model mi sie bardzo podoba, cos mi nie pasowalo, ale wczoraj nyske wydzialem na zywo :D i jeszcze przyjzalem sie ostatniemu zalaczonemu prze Ciebie zdjeciu i wydaje mi sie, ze przednia szyba jest w rzeczywistosci bardziej zaokraglona na rogach (hmmm... mam nadzieje, ze wiecie o co mi chodzi :|)

Napisano

Chcialem kiedys kupic nyske u ha stubningowac ale niestety koszty by przewyszaly wartosc (OC itd) wiec moge sie zadowolic modelem...:)

Napisano

Wracają wspomnienia . Podwozili mnie podobną furą /wbrew mojej woli/ .[rotfl]

A tak serio - świetny model : z tej perspektywy wyglada jak z bajek dla dzieci . Ale podoba mi się bardzo. :D

Napisano

Wolalbym jakbys dal mi model. I tak to jest twoj model ja tylko tuning zrobie:))) Ale czemu ona jest caly czas taka wysoka w poronaniu do dlugosci i szerokosci??? ??????

Napisano

Skilo, sorki że się wtrącam ale nie proś go o model... to tak jakbyś chciał żeby oddał ci swoje dziecko po to, żebyś zrobił na nim operację plastyczną :P:D no może deczko przesadziłem :] jak znam życie, to pewnie Marcin_ps jednak dał ci już ten model i ja wyszedłem na debila [hmmm] ale co tam, shit happens :) trzymta się [piwo]

Napisano

To moze dorzuc teraz spoiler i glosniki [lol2] hehe albo zrob z tego nyske policyjna ;D

No a tak powaznie...to nawet spoko nysa...troche rdzy, koloru (najczesciej sa pomaranczowe...chyba ze myle z żukiem ;D)

Pozdro

Napisano

witam po dluzszej przerwie :).Poprawilem przednie okno gumki itp brakuje jeszcze belki ale to sie dorobi kierownica i deska juz jest opony ida do wymiany fele tez jeszcze kilka innych rzeczy i bede konczyc :)....

Napisano

hehe szara nyska mi sie nie widzi :D. Jak dla mnie to nyska powinna miec jakis kolor granatowy . Poza tym powinna być brudna i mieć lekko zjechaną blacharke (wiesz rdza itepe :}). Modeling bardzo spoko ale mówie przy koncowym renerze powinna wyglądac na bardzo zużytą nyske wedłguu mnie :D

Napisano

mi coś nie halo z tą nyską. jest jakaś taka niekształtna. wydaje mi się, żę zbyt ufasz planom. najlepszym dodatkiem do planów są zdjęcia i to zrobione samodzielnie.

Napisano

witam

jak widze to zabrałeś sie znów do roboty i to ostro

NYSKA mi sie podoba na zywo i w 3d

twoja prawie wyglonda jak prawdziwa ale i tak bym sam takiej nie zrobi:]

Pozdrawiam nara

Napisano

jeśli chodzi o materiął szyb to wg. mnie powines uzyc brazil glass z tym że albo wymodelowac szybe z obu stron albo ustawic paramter IOR (albo IQR sam nie pamietam :P)na ok. 1.005 :].

Pozdro

Napisano

nowy updejt zmienilem trosze deske + kierownice dodalem choineczke zapachowa :) + proporczyk a i szybe mecze ale nadal kropeczki sa ( ale juz odbica sa chyba dobre ) komentujcie ...

Napisano

malo czasu na maxa wiec i maly up fely mialy byc poprawione to poprawilem duzo mi juz nie zostalo materialy niktore + kilka rzeczy i koniec :) mam nadzieje a i komentujcie bo nie wiem co zle itp .

1.jpg

Napisano

A ktos z was prowadzil taka nyske? Ja prowadzilem... 3 biegi, obok ciebie wystaje silnik, halas na pol dzielnicy, zero wspomagania i smrod spalin - po prostu przezycie jedyne w swoim rodzaju.

A czy wspomnialem o zacinajacym sie pedale hamulca? ;)

Napisano

A ktos z was prowadzil taka nyske? Ja prowadzilem... 3 biegi, obok ciebie wystaje silnik, halas na pol dzielnicy, zero wspomagania i smrod spalin - po prostu przezycie jedyne w swoim rodzaju.

Napisano

Napisano