Loozack Napisano 31 Lipiec 2003 Share Napisano 31 Lipiec 2003 Marcin_ps, widziałem dzisiaj Nyskę (ale mnie szczęście spotkało :D) i te uszczelki na przedniej szybie były jednak węższe... Trzymaj się [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 1 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 1 Sierpień 2003 hmmm wiec szybkie wyjasnienie w formie rysunkowej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosterajn Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 Bardzo fajna nyska. Moze pokaz ja troszke bardziej z boku i z dolu. Trzymaj sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swietlik Napisano 1 Sierpień 2003 Share Napisano 1 Sierpień 2003 może te blueprinty jakieś lewe były, wykonana jest ładnie, ale taka troche za krótka, niewiem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szopa Napisano 3 Sierpień 2003 Share Napisano 3 Sierpień 2003 Patrzylem na te rendery i patrzylem i caly czas, mimo ze model mi sie bardzo podoba, cos mi nie pasowalo, ale wczoraj nyske wydzialem na zywo :D i jeszcze przyjzalem sie ostatniemu zalaczonemu prze Ciebie zdjeciu i wydaje mi sie, ze przednia szyba jest w rzeczywistosci bardziej zaokraglona na rogach (hmmm... mam nadzieje, ze wiecie o co mi chodzi :|) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 13 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 13 Sierpień 2003 a moze to poprostu perspektywa jak bede mial czas to dam rendery z innych ujec a narazie malutki ubdejt pogoda straszna siedziec sie nie chce :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kulexy Napisano 13 Sierpień 2003 Share Napisano 13 Sierpień 2003 Cool!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo Napisano 13 Sierpień 2003 Share Napisano 13 Sierpień 2003 a mozesz pokazac \"tylek\"?:) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 14 Sierpień 2003 Share Napisano 14 Sierpień 2003 Czy moglbys mi pozniej dac en moel bo bym ja chetie stunigowal:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 14 Sierpień 2003 Share Napisano 14 Sierpień 2003 Nyska po tuningu ??!! a to ciekawe :) P.S. tutaj zostawiłem mojego 500-nego posta [cfaniak][jupi] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 14 Sierpień 2003 Share Napisano 14 Sierpień 2003 Chcialem kiedys kupic nyske u ha stubningowac ale niestety koszty by przewyszaly wartosc (OC itd) wiec moge sie zadowolic modelem...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WIERZBA Napisano 14 Sierpień 2003 Share Napisano 14 Sierpień 2003 Wracają wspomnienia . Podwozili mnie podobną furą /wbrew mojej woli/ .[rotfl] A tak serio - świetny model : z tej perspektywy wyglada jak z bajek dla dzieci . Ale podoba mi się bardzo. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 15 Sierpień 2003 Share Napisano 15 Sierpień 2003 Taka troche za wysoka w stos. do szerokosci i dlugosci ale moze to perspektywa? nie wiem. mozesz dac 4 rzuty??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 15 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2003 powiem tak zrob druga stuningowana :PPP a co do rzutow to prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 15 Sierpień 2003 Share Napisano 15 Sierpień 2003 kurde, to auto z przodu wygląda jak czajnik [lol2] ale nie mówię o twoim modelu, chodzi mi ogólnie :D trzymaj się [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 15 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2003 pogoda chyba wsam raz moze cos dzis wrzuce do tego czajnika :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 15 Sierpień 2003 Share Napisano 15 Sierpień 2003 Wolalbym jakbys dal mi model. I tak to jest twoj model ja tylko tuning zrobie:))) Ale czemu ona jest caly czas taka wysoka w poronaniu do dlugosci i szerokosci??? ?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eden-3d Napisano 15 Sierpień 2003 Share Napisano 15 Sierpień 2003 super wymodelowane ..ale chyba jest za krutka,,kola tez chyba ciut za male:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafal Napisano 16 Sierpień 2003 Share Napisano 16 Sierpień 2003 Czad modelik, zrobiłęś jej tyłek czy jeszcze nie jak tak to pokaż tył - i czekam na teksturke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 16 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2003 wprowadzam te wszystkie zmiany kosmetyczne tylek tez sie konczy wieczorem jak nic nie wypadnie dam jakis render Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loozack Napisano 16 Sierpień 2003 Share Napisano 16 Sierpień 2003 Skilo, sorki że się wtrącam ale nie proś go o model... to tak jakbyś chciał żeby oddał ci swoje dziecko po to, żebyś zrobił na nim operację plastyczną :P:D no może deczko przesadziłem :] jak znam życie, to pewnie Marcin_ps jednak dał ci już ten model i ja wyszedłem na debila [hmmm] ale co tam, shit happens :) trzymta się [piwo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 16 Sierpień 2003 Autor Share Napisano 16 Sierpień 2003 nic nikomu nie dalem :P wogole to odwaracalem sie jak moge od odpowiedzi.Zostaje przyswoim zeby zrobic 2 stuningowana :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 16 Sierpień 2003 Share Napisano 16 Sierpień 2003 no trudno nie bedzie Nyski od Abartha albo AMG:))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zAdZiOrKa Napisano 22 Sierpień 2003 Share Napisano 22 Sierpień 2003 To moze dorzuc teraz spoiler i glosniki [lol2] hehe albo zrob z tego nyske policyjna ;D No a tak powaznie...to nawet spoko nysa...troche rdzy, koloru (najczesciej sa pomaranczowe...chyba ze myle z żukiem ;D) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 28 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2003 witam po dluzszej przerwie :).Poprawilem przednie okno gumki itp brakuje jeszcze belki ale to sie dorobi kierownica i deska juz jest opony ida do wymiany fele tez jeszcze kilka innych rzeczy i bede konczyc :).... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MC-Maxim Napisano 28 Wrzesień 2003 Share Napisano 28 Wrzesień 2003 SUPER !! :) Tylko przy nastepnym renderingu daj dokładniejsze cienie. Bedzie lepszy efekt :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Triple X Napisano 28 Wrzesień 2003 Share Napisano 28 Wrzesień 2003 hehe szara nyska mi sie nie widzi :D. Jak dla mnie to nyska powinna miec jakis kolor granatowy . Poza tym powinna być brudna i mieć lekko zjechaną blacharke (wiesz rdza itepe :}). Modeling bardzo spoko ale mówie przy koncowym renerze powinna wyglądac na bardzo zużytą nyske wedłguu mnie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 28 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2003 buuu alescie sa to jest tylko przykladowy render bez materialow itp tylko model poprawilem nawet nie ustawialem wszystkiego tak jak ma byc ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Triple X Napisano 28 Wrzesień 2003 Share Napisano 28 Wrzesień 2003 wiem o tym ale chciałem wyrazić swoje wyobrażenie dotyczące finalnego rendera :} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 28 Wrzesień 2003 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2003 no to mamy podobne wyobrazenie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
holo Napisano 29 Wrzesień 2003 Share Napisano 29 Wrzesień 2003 mi coś nie halo z tą nyską. jest jakaś taka niekształtna. wydaje mi się, żę zbyt ufasz planom. najlepszym dodatkiem do planów są zdjęcia i to zrobione samodzielnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 11 Październik 2003 Autor Share Napisano 11 Październik 2003 maly up. lakier testowy bedzie ostatecznie z korozja itp poprawilem te listwe na przedniej szybie swiatla maja koncowy juz wyglad :) komentujcie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
holo Napisano 11 Październik 2003 Share Napisano 11 Październik 2003 coś nie halo z szybą. luk at pikczer. dolna krawędź powinna iść coś jak na zielono.:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 11 Październik 2003 Autor Share Napisano 11 Październik 2003 nie dokonca ma to byc luk a nie kat 90stopni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 11 Październik 2003 Autor Share Napisano 11 Październik 2003 kilka malych przerobek + prosba o pomoc przy materiale szyb ( brazil ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
egon14 Napisano 11 Październik 2003 Share Napisano 11 Październik 2003 witam jak widze to zabrałeś sie znów do roboty i to ostro NYSKA mi sie podoba na zywo i w 3d twoja prawie wyglonda jak prawdziwa ale i tak bym sam takiej nie zrobi:] Pozdrawiam nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swietlik Napisano 11 Październik 2003 Share Napisano 11 Październik 2003 nom prosze, coraz ładniej, dalej wykańczaj tą scenke bo się obijałeś ostatnio, nie mów że ci chęci odchodzą :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Triple X Napisano 11 Październik 2003 Share Napisano 11 Październik 2003 jeśli chodzi o materiął szyb to wg. mnie powines uzyc brazil glass z tym że albo wymodelowac szybe z obu stron albo ustawic paramter IOR (albo IQR sam nie pamietam :P)na ok. 1.005 :]. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 11 Październik 2003 Autor Share Napisano 11 Październik 2003 ustawilem ale to chyba nie tak ma wygladac moze jakis tutek albo przyklad ustawien ... ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swietlik Napisano 11 Październik 2003 Share Napisano 11 Październik 2003 Jak wymodelujesz już wszystko wewnątrz - to wtedy lepiej będzie dobrać odpowiednie parametry tej szybki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiggles Napisano 11 Październik 2003 Share Napisano 11 Październik 2003 auto klasyk- i zarabiscie wykonane, nie widze jak narazie bledow, zobaczymy co bedzie jak dodasz wnetrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Triple X Napisano 12 Październik 2003 Share Napisano 12 Październik 2003 hmm ja sądze że jest to wina złych ustawień rendea bo nie wiem czemu takie kropki są :| Włącz jeszcze glossines ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 13 Październik 2003 Autor Share Napisano 13 Październik 2003 nowy updejt zmienilem trosze deske + kierownice dodalem choineczke zapachowa :) + proporczyk a i szybe mecze ale nadal kropeczki sa ( ale juz odbica sa chyba dobre ) komentujcie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 13 Październik 2003 Autor Share Napisano 13 Październik 2003 cos nie chce zalaczyc :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 14 Październik 2003 Autor Share Napisano 14 Październik 2003 pobawilem sie jeszcze szklem zrobilem kilka renderkow z roznymi mapkami hdri i chyba ten jest najlepszy dzis juz innego updejta nie bedzie jutro moze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_ps Napisano 18 Październik 2003 Autor Share Napisano 18 Październik 2003 malo czasu na maxa wiec i maly up fely mialy byc poprawione to poprawilem duzo mi juz nie zostalo materialy niktore + kilka rzeczy i koniec :) mam nadzieje a i komentujcie bo nie wiem co zle itp . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
campo Napisano 18 Październik 2003 Share Napisano 18 Październik 2003 A ktos z was prowadzil taka nyske? Ja prowadzilem... 3 biegi, obok ciebie wystaje silnik, halas na pol dzielnicy, zero wspomagania i smrod spalin - po prostu przezycie jedyne w swoim rodzaju. A czy wspomnialem o zacinajacym sie pedale hamulca? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
campo Napisano 18 Październik 2003 Share Napisano 18 Październik 2003 A ktos z was prowadzil taka nyske? Ja prowadzilem... 3 biegi, obok ciebie wystaje silnik, halas na pol dzielnicy, zero wspomagania i smrod spalin - po prostu przezycie jedyne w swoim rodzaju. A czy wspomnialem o zacinajacym sie pedale hamulca? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi